E2y

Hoe te katten houden van het vangen van vogels

Onnoemelijke aantallen vogels worden gedood door huiskatten elk jaar

Onnoemelijke aantallen vogels worden gedood door huiskatten elk jaar. Katten houden om te kijken, stalken, en vangen de vogels in hun achtertuin. Als u niet wilt dat uw kat aan uw achtertuin vogels te doden, moet u maatregelen nemen om de vogels te beschermen tegen hem. Hier is hoe u uw kat te houden van het vangen van vogels:

  1. Houd uw kat binnen. Dit is de enige zekere manier om katten te houden van het vangen van vogels. Elke keer dat je je kat buiten te laten, bestaat het gevaar dat hij een vogel zal vangen. Laat je indoor katten praktijk hun jacht vaardigheden op speelgoed, geen levende vogels. Het is vooral belangrijk om uw kat binnen te houden in de buurt van de dageraad, als de vogels in je achtertuin zal zijn het meest actief.
  2. Zet klokken op uw katten. Telkens als u laat uw kat buiten, moet u ze dragen kragen met twee kleine klokken. Deze belletjes zullen rinkelen als de kat beweegt, waarschuwen de vogels aan zijn aanwezigheid. Hoewel katten zullen leren vaak te kruipen over de grond op een manier die de bel zal houden van het belsignaal, het biedt toch een kleine waarschuwing voor de vogels, waardoor de tijd voor hen om weg uit greep van uw kat vliegen.
  3. Adviseren buren van het probleem. Als kat van de buren brengt nooit hun vogel als een "prijs" om de deur van je buurman, kan je buurman niet van bewust dat haar kat is het vangen van vogels. Bieden aan halsbanden en klokken voor de buren katten te kopen om te voorkomen dat het vangen van vogels.
  4. Plan uw tuin om katten te voorkomen dat het vangen van vogels. Maken het moeilijker voor katten te verbergen buurt vogelvoeders of birdbaths door het planten van uw struiken en planten op zijn minst een paar meter afstand van elke vogel attracties. Kippengaas rond vogelvoeders of baden kan ook houden katten uit. Plaats de vogel feeders hoog in de lucht, buiten het bereik van katten, en het station ze weg van vensterbanken, omheiningen, of takken de katten kon gebruiken om de feeder te bereiken. Feeders moet op palen die zijn gemaakt van metaal of gladde plastic, geen hout dat katten kunnen klimmen worden geplaatst.
  5. Zorg voor gewonde vogels. Als u een gewonde vogels in uw tuin ziet, contact opnemen met een vogel revalidatie organisatie om de juiste zorg voor hen te verkrijgen.
  6. Gebruik geur afschrikmiddelen. Als je wilt katten weg te houden van uw tuin of achtertuin geheel, gebruiken geur afschrikmiddelen. Bijvoorbeeld, katten niet van de geur van sommige planten. Zij hebben ook niet graag citrus geuren. U kunt de plant bepaalde planten die katten zal afschrikken, of spuit uw tuin met citronella sprays, die een citrus geur hebben.
Hoe te katten houden van het vangen van vogels. Zet klokken op uw katten.
Hoe te katten houden van het vangen van vogels. Zet klokken op uw katten.

Jagen is een natuurlijk instinct voor katten, maar u niet wilt dat ze al uw achtertuin schadelijk voor vogels. Door het houden van katten en vogels uit elkaar en het nemen van stappen om de vogels van de aanwezigheid van de katten 'waarschuwen, kunt u katten houden van het vangen van vogels.