E2y

Hoe te hamster en cavia kooien kopen

De aanschaf van een kooi voor uw cavia of hamster hoeft niet een zware taak zijn. Deze twee soorten harige beestjes hoeft te worden zeer verschillende soorten kooien echter, dus nu gaan we door middel van een eenvoudige lijst en beschrijving van de items beide dieren vereist.

Cavia's:

Hoe te hamster en cavia kooien kopen. Cavia's.
Hoe te hamster en cavia kooien kopen. Cavia's.

Cavia, als het een baby, zal groeien tot ongeveer 32 oz zijn. of 2 lbs. Het eerste wat je wilt doen is ervoor zorgen dat je een kooi groot genoeg te kopen. U wilt de kooi zijn 12 tot 18 cm diep en minstens 18 tot 32 centimeter lang. Hoogte is niet een groot probleem, maar ten minste een voet is goed. U wilt ervoor zorgen dat uw kooi heeft een open bodem. Geen draad bodems! Dit komt omdat je cavia's tenen kan gemakkelijk vast komen te zitten in de roosters, en dit kan gevaarlijk zijn voor hen. Dit zal u toelaten om grenen houtkrullen in de onderste als strooisel en. Zorg ervoor dat de kooi heeft een opening groot genoeg voor je naar binnen te bereiken en het varken uit de kooi. Veel kooien zal een solide bodem en draad frame rond de top hebben, dit zijn de beste.

Sommige items te zetten in de kooi:

  1. Fles van het Water
  2. Eten Crock (bij voorkeur keramische, zullen ze niet kauwen op die manier)
  3. Een Pigloo, of plastic Igloo, of enige andere vorm van verstoppen. Varkens houden van lounge en slapen in deze overdag omdat ze zijn nachtdieren.
  4. Een stuk speelgoed van een soort, met buizen voor hen lag in, of zelfs een kat bal met een bel.

Hamster:

Hamster en guinea pig kooien zijn niet moeilijk te vinden. Hamster.
Hamster en guinea pig kooien zijn niet moeilijk te vinden. Hamster.

Een Hamster gaat een heel andere kooi nodig. De kooi die u koopt voor uw Hamster zal meestal worden gemaakt van kunststof. Het hoeft niet zo te zijn, maar een plastic kooi zorgt ervoor dat uw Hamster blijft in een gematigd klimaat en ze zullen minder snel om het te kauwen. Net als bij de Guinea Pig, koop een kooi zonder een draad bodem. Dit zorgt ervoor dat hun kleine tenen veilig! Veel van deze kooien zijn voorzien van buizen en torens en andere leuke items voor uw Hamster om doorheen te kruipen. Ze zijn niet nodig, maar zijn leuk voor het dier en eigenaar hetzelfde!

Artikelen op te nemen in je kooi:

  1. A Wheel - dit is noodzakelijk voor uw Hamster te krijgen de uitoefening ervan in de nacht
  2. Fles van het Water
  3. Eten Crock - een keramische beste is, maar plastic zal doen, hoewel ze kauwen.
  4. Een schuilplaats - dit is mooi, maar een heleboel keer Hamsters zal alleen zichzelf in krullen of begraven te maken een nest in de toren of buis.

Hamster en Guinea Pig kooien zijn niet moeilijk te vinden

Hamster en Guinea Pig kooien zijn niet moeilijk te vinden. Ze zijn te vinden op vrijwel elke lokale winkel of dierenwinkel. Ze variëren in prijs van 15€ tot aan 75€. Prijs niet noodzakelijkerwijs de kwaliteit echter te bepalen, zodat de aankoop van degene die het beste bij uw gezinsleven en de omgeving past.