E2y

Hoe te geuren tot een minimum met een fret

Bij het zoeken in het houden van een fret

Bij het zoeken in het houden van een fret, kan je je afvragen voor de aankoop van het huisdier of het mogelijk is om het dier uit ruiken slecht in de tijd te houden. Of als u op dit moment houden fretten misschien heb je te helpen leren hoe je de geuren te overwinnen en tot een minimum nodig? Fretten kunnen hebben zeer sterke geuren, vooral wanneer de huisvesting van meer dan een fret. Als geuren worden niet geregeld, kunnen er verschillende potentiële gezondheidsrisico's voor mensen die wonen in de huizen, samen met de fretten zelf. Dit artikel zal u helpen te leren hoe u uw kleine fret vrienden ruiken fris en schoon.

Waarom doen fretten stinken?

Fretten worden geboren met geurklieren net als stinkdieren en wezels. Hoewel het zeer ongewoon om een fret die nog heeft zijn geur klieren vinden, het is niet een onmogelijke kwestie te lopen in. Het hebben van geur klieren verwijderd is een veilige en vaak gebruikte procedure op fretten die vaak wordt uitgevoerd in de kinderschoenen staat, en eigenlijk veiliger om gedaan te krijgen op een jongere leeftijd. Al uw fretten je moet altijd zorgen dat zijn de-geparfumeerd alvorens te kopen. Of als u een fret die niet de-geurende moet aanschaffen, krijgt het dier de operatie meteen, als het kan een ernstige bedreiging voor de gezondheid voor uw huishouden kan opleveren.

Hoe te geuren tot een minimum met een fret. Waarom doen fretten stinken?
Hoe te geuren tot een minimum met een fret. Waarom doen fretten stinken?

Waarom doen de-geurende fretten nog ruiken?

Hoewel een fret heeft gehad zijn geur klieren verwijderd, kunnen we niet stoppen met andere chemische stoffen die functioneren in het lichaam van een fret. De geur kan niet 100% verwijderd, maar is beduidend tot bijna volledig te verwijderen. Een fret geur na wordt behandeld voor de-geurende kunt eenvoudige zorg instructies hebben als het gaat om het elimineren van een fret geur compleet.

Hoe ik mijn fret ruiken lekker te maken?

De nummer een belangrijk feit in het genezen van een fret geur is een goede hygiëne. Fretten net als elk ander dier hebben hun kooi dagelijks met vers voedsel en water. Vitamine supplementen zal helpen uw fret gezond te blijven. Een gezonde gelukkige fret zullen minder snel te ruiken toen een zieke fret.

Je moet ook in bad uw fret regelmatig

Bij het zoeken in het houden van een fret. Waarom doen de-geurende fretten nog ruiken?
Bij het zoeken in het houden van een fret. Waarom doen de-geurende fretten nog ruiken?

Je moet ook baad je fret regelmatig. Als u bang om uw fret baden vanwege krassen zijn, is het veilig om clip een fret teennagels net als het is om een hond of kat nagels knippen, en let niet te smoren het bloed aderen. Er zijn veel shampoos voor fretten die zullen helpen om hun jassen leuke terwijl ook helpen met geurbestrijding. De meest voorkomende product is fret glans shampoo.

Ook als al het andere faalt en er is nog een vage geur van fret slepende in de kooi, of op uw fret, zijn er ook fret veilig parfums speciaal voor dit doel ontworpen die gevonden kunnen worden op bijna elke dierenwinkel die fret benodigdheden draagt.

Wat als ik alles geprobeerd en mijn fret ruikt nog?

Beschouw het zien van de dierenarts, kon de geur in feite iets veel meer dan alleen een geur en uw fret kan onmiddellijke aandacht hulpdiensten nodig als de geur is sterk of zeer slecht.