E2y

Hoe te fretten fokken

Fokken fretten betekent veel meer verantwoordelijkheid dan je zou denken

Fokken fretten betekent veel meer verantwoordelijkheid dan je zou denken. Vanaf het moment dat je je handen op een jill en een kookplaat leggen, het al met zich meebrengt tijd, geduld en geld. Ferret kits zijn echt schattig, maar denk twee keer na voordat u de verantwoordelijkheid. Als je eenmaal hebt besloten dat je serieus over zijn, rekening houden met de volgende richtlijnen in het fokken van deze schattige dieren.

  • Fokken fretten is verboden in sommige staten of plaatsen, dus zorg ervoor dat u de wetten hebt gecontroleerd in uw omgeving. Let ook op dat fokken fretten zonder onderscheid is tegen de ethische code van de Federatie van Ferret Breeders. Een ding om te onthouden is dat fret kits gevoelig zijn voor gebreken die kunnen worden veroorzaakt door onjuiste fokadviezen zoals inteelt of herhaalde kweken van nauw verwante dieren. Zodra dit probleem is opgelost, kunt u nu beginnen met het proces.
  • Vrouwelijke fretten, genaamd jills normaal gesproken komen in de warmte ergens in de lente-equinox en zal blijven in de warmte voor het hele seizoen tot ze gedekt. Op dit punt, moet u een kookplaat moet haar paren want als ze zo blijft tot het einde van de paartijd, zal ze kwetsbaar zijn voor oestrogeen-geïnduceerde of aplastische anemie die fataal kan zijn. Je zult weten wanneer ze in warmte wanneer haar vulva wordt gezwollen en zal eruit zien als een boon. Idealiter wacht tot veertien dagen vóór het verplaatsen van de Jill op het grondgebied van de kookplaat.
  • De jill en kookplaat zal moeten worden aan hun lot overgelaten. Zorg ervoor dat ze een ruime hoeveelheid water en voedsel voor het verlaten van hen om te paren. Let op dat fretten hebben een totaal andere ritueel in verkering uit onze reguliere katten en honden. Op dit punt, zal het een beetje ruw zijn, aangezien er veel nek-bijten en het slepen van de Jill rond de kooi zal zijn. Wees niet ongerust omdat nek-bijten is eigenlijk een deel van het ritueel. Dit stimuleert de Jill aan haar hormonen en ovuleren. Wees gewaarschuwd dat er een walgelijke geur zal worden als de kookplaat probeert zijn territorium Blotch. Het is niet raadzaam om ze te bekijken als ze paren, omdat fretten zijn met name over privacy.
  • Na ongeveer drie dagen, kunt u nu controleren of de paring succesvol is. Indien de jill's vulva niet is teruggekeerd naar de normale grootte, moet u het proces herhalen totdat ze zwanger raakt. Zodra paring succesvol is, moet u de jill observeren voor diepe wonden die geïnfecteerd raken zou. Het duurt ongeveer 42 dagen voor de Jill baart kits.
  • Het proces houdt niet op zodra ze geeft geboorte aan de kits. De kits mogen niet worden gescheiden van hun moeder, omdat de jill's instincten zijn zeer gevoelig. Op het moment dat ze zich bedreigd voelen en het gevoel invasie, ze de neiging om de kits te eten. Wees waakzaam bij het zoeken naar dode kits. Het geven van haar eten zal haar af te leiden, zodat u deze gelegenheid gebruik maken om te zoeken naar doodgeboren kits. Het duurt ongeveer 12 weken voordat je kan losmaken van de kits van hun moeder, maar zorg ervoor dat de menselijke interactie is vastgesteld tijdens deze weken om hen klaar voor adoptie te krijgen.

Overbevolking is het probleem over gebracht door ongenuanceerde fokkerij

Hoe te fretten fokken. Fokken fretten is verboden in sommige staten of plaatsen, dus zorg ervoor dat u de wetten hebt gecontroleerd in uw omgeving.
Hoe te fretten fokken. Fokken fretten is verboden in sommige staten of plaatsen, dus zorg ervoor dat u de wetten hebt gecontroleerd in uw omgeving.

Overbevolking is het probleem over gebracht door ongenuanceerde fokkerij. Dat is waarom in sommige gevallen, is de fokker verplicht om een contract aan de jills steriliseren of castreren de kookplaten te ondertekenen. Zorg ervoor dat u kennis te nemen van deze wet.