E2y

Hoe te french kiss boys

Zoenen is de menselijke natuur

Zoenen is de menselijke natuur, waardoor het een natuurlijke vorm van expressie. Zelfs de Franse kus is een natuurlijke manier van expressie. Het moet vanzelf, zonder de praktijk. Maar de manier waarop een Franse kus eruit ziet in romantische films maakt dit kussen ingewikkeld lijken. Voor sommige de eerste keer Franse kussers, het leren van deze is zo natuurlijk als het leren hoe om te eten. Dit kan echter op natuurlijke wijze niet gebeuren wanneer u probeert om de Franse kus een jongen. Zorg ervoor dat u weet wat te doen of je zou kunnen eindigen verpest het romantische moment.

Hoe te french kiss boys. Begin met een goede hygiëne.
Hoe te french kiss boys. Begin met een goede hygiëne.

Er is slechts een regel in het Frans kiss-het moet worden gedaan met de tong. Het zal een Franse kus niet zijn zonder de tong. Andere elementaire gidsen op Franse zoenen een jongen zijn hieronder opgesomd.

  • Begin met een goede hygiëne. Slechte adem is de ultieme Franse kus moordenaar. Stel je eens voor hoe de jongen kan het romantisch moment voelen als je mond ruikt naar rotte pizza. Dus begin met een goede hygiëne. Altijd je tanden poetsen of breng een handige mond luchtverfrisser te allen tijde. Je weet niet wanneer je het perfecte moment om de Franse kus een jongen hebben.
  • Wees in de perfecte plek. Tongzoenen, in de meeste delen van de wereld, ongeschikt wordt geacht in het openbaar. Dus de perfecte plek om het te doen is in een prive plaats. Het moet ergens zijn dat u en de jongen zullen comfortabel zoenen voelen. Het zal erg storend zijn voor Franse kus als je vreest dat iemand kan zien wat je aan het doen bent.
  • Vind het perfecte moment. Heb je voelde de drang om de jongen te kussen, maar opeens was je bang om het te doen? Dat is in de buurt het perfecte moment voor tongzoenen. Meestal gebeurt er als je alleen bent samen, praten zoet met elkaar, of gewoon het delen van de moment. Soms is de perfecte moment gebeurt omdat op barsten emotie. Iets vertelt je om het te doen. Wees niet bang. Doe het gewoon.
  • Hou hem. Je kan langzaam bereiken voor zijn handen of u kunt langzaam je armen aan de achterkant van zijn nek. De jongen moet een idee van wat je wilt doen door nu.
  • Langzaam beweeg je gezicht dichter bij zijn gezicht. Vermijd stoten je neus aan zijn neus door hengelen je gezicht een beetje. Sluit voorzichtig je ogen. Het zal meer romantische als je het met gesloten ogen.
  • Kus. Maar beginnen met een lip-aan-lip kus. U kunt kus zijn bovenlip of onderlip. U mag zachtjes bijten de lippen, ook. Blijf dit doen totdat je je comfortabel voelt.
  • Langzaam maar zuig je tong uit. Het moet zijn lippen de eerste aanraking. De kans is groot voor de jongen te trekken uit zijn tong, ook. Zachtjes likken zijn tong.
  • Probeer meer geavanceerde tong zoenen. Je mag zijn tong zuigen, worstelen met de tong van de jongen, of gewoon spelen. Doe wat je wilt en genieten van het moment.

Adem door de neus

Adem door de neus, niet de mond. Adem rustig, als je kunt. Nu, u bent Franse kussen van de jongen. Probeer op het verkennen van andere uitingen van intimiteit, zoals zachtjes te wrijven zijn rug of borstelen zijn haar. Ga door en laat je emoties vrij met een Franse kus.