E2y

Hoe te french kiss

Hoeveel van ons kunnen herinneren proberen om onszelf te leren kussen

Hoeveel van ons kunnen herinneren proberen om onszelf te leren kussen? We zouden gebruik maken van een spiegel, een basketbal, zelfs onze onderarmen als we geprobeerd om de kunst van het schenken van de perfecte kus onder de knie. Natuurlijk zou niemand van ons ooit toegeven dat al die geheime pogingen, en als iemand elke bespioneerd ons betrokken bij dergelijk gedrag, we heel snel kwam met een excuus.

Voor degenen die zich in deze zelfde boot vandaag, kun je stap verwijderd van de spiegel en doet weg de basketbal. Help is aangekomen.

Hoe te french kiss. Een van uw belangrijkste zorgen als het gaat om tongzoenen gaat om uw adem.
Hoe te french kiss. Een van uw belangrijkste zorgen als het gaat om tongzoenen gaat om uw adem.

Nu: als het gaat om het leren hoe te Franse kus, er zijn een paar basisprincipes in gedachten te houden. Hier zijn enkele tips die u zullen helpen om in de swing van puckering en deel te nemen aan een leuke Franse kus.

  1. Een van uw belangrijkste zorgen als het gaat om tongzoenen gaat om uw adem. We lijken bang te zijn dat op het magische moment, onze adem zal een vlaag van hacking en hoesten veroorzaken. Om een goede voorzorgsmaatregelen te nemen voordat zij zich in een Franse kus, zorg ervoor dat u de praktijk een goede mondhygiëne. Poets je tanden na elke maaltijd en ook gebruik maken van een mondspoeling voordat je op je date. Tenzij jij en je date beide zijn gek op uien en knoflook, af te zien van het hebben van een van beide in de loop van de avond. Misschien wilt u een pepermuntje om pop na het eten, in ieder geval. Probeer niet om het te verbergen voor je date. In feite, bieden je date een pepermuntje ook. U kunt er zeker van het hebben van acceptabele adem voor het grote moment.
  2. Vervolgens beseffen dat het goed is om een beetje zenuwachtig wanneer je op het punt om een eerste diepe intieme kus te delen. De meesten van ons hebben een aantal angst die allereerste keer. Beschouw uw geval van vlinders in de buik om een goed teken zijn, net als ze zijn voor een acteur over te lopen op een podium. Je zou moeten zijn meer zorgen als het hele ding is waardoor je geen angst dan ook.
  3. Wanneer het wordt tot aan de grote moment, hier is het belangrijkste wat je moet onthouden. Een Franse kus is een kus, geen poging om de tong van je date worstelen tot onderwerping. Begin met het verbinden lippen teder en laat je tong zachtjes verkennen elkaars tanden lijn en uiteindelijk elkaar ontmoeten. Ren je tong langs de lijnen van de tong van je partner, het nemen van uw tijd en waardoor uw partner om hetzelfde te doen. Als u beiden wilt wel een beetje agressiever, dat is prima. Vergeet niet je doet een dans, geen wedstrijd. Ontspan en geniet van de sensatie.
  4. Boven en buiten deze eenvoudige instructies, zult u langzaam beginnen om een aantal andere dingen die je zal willen opnemen in uw Franse kus te scherpen. Net als elke daad van intimiteit, precies hoe het wordt gedaan een groot deel afhankelijk van de voorkeuren van de twee mensen die betrokken zijn bij de handeling van het genieten van de Franse kus. In geen tijd, kom je om te begrijpen wat je partner kan doen, dat maakt de kus aangenamer voor u en vice versa. Wees niet verlegen over het laten van je partner weten wanneer hij of zij iets doet dat echt enthousiast maakt.

Tongzoenen met iemand die je aantrekkelijk vindt is bedoeld om aangenamer te maken. Als u even de tijd om jezelf te bevrijden van zorgen over je adem, maak er een punt om te beginnen met langzame, bedenk dan dat een kus geen wedstrijd, en elkaar te leren kennen wat goed voelt laat, zul je heel snel komen om naar uit te kijken elke en elke kans om deel te nemen in het tongzoenen.