E2y

Hoe te eenden als huisdier te verhogen

Het verhogen van eendjes is een geweldige ervaring

Het verhogen van eendjes is een geweldige ervaring. Het kan leren uw kinderen de verantwoordelijkheid van het hebben van een ander levend wezen te verzorgen en te voeden. Ze zijn ook goedaardig en fuzzy als eendjes, zodat ze zijn leuk om te knuffelen rond en mee te spelen.

Maar er is een grote verantwoordelijkheid het verhogen van een eendje. Het verhogen van een van eendje om te bukken is geen lichte zaak, maar met een paar voorbereidende tips, uw kinderen moeten klaar zijn om de kleine schatjes te verhogen.

Hoe te eenden als huisdier te verhogen. Leer hoe je voeding te maken.
Hoe te eenden als huisdier te verhogen. Leer hoe je voeding te maken.
  • Kom voorbereid. Verhogen van eendjes is niet zoals het verhogen van kuikens, waar u ze op stok in een hok en bieden kippenvoer, water en licht en je kunt kijken ze groeien in kippen. Eenden zijn een specifieke ras van watervogels die specifieke eisen hebben. Je moet om te leren over hun natuurlijke habitat, die water bevat, moet het soort voedsel dat eetbaar is voor hen en het soort dat kan fataal zijn om eendjes te leren. Lees over fokken eendjes online voor informatie over hun habitat en eetgewoonten.
  • Leer hoe je voeding te maken. Omdat eenden groeien, hun voedingsbehoeften veranderen. Eendjes moet goed te doen met startvoer dat 20 tot 22% eiwit bevat. Toen ze drie weken worden uitgetrokken, te upgraden naar 16% eiwit. Als ze groeien het feit dat volwaardige eenden, zullen ze nodig hebben tussen de 14 tot 18%, afhankelijk van het al dan niet ze leggen. Houd uw feed in een luchtdichte plastic container voor hygiënische doeleinden.
  • Flock hen. Eenden, zoals ganzen, zijn sociaal van aard, zodat je nodig hebt om meer dan een te krijgen te verhogen. De minimale hoeveelheid eendjes je kunt krijgen te verhogen moeten er twee.
  • Bouw een coop voor de eendjes. Zodra je een kleine kudde van eendjes, moet u een hok te maken voor hen voor bescherming. U kunt gebruik maken van een oude kooi of hek uit een deel van de achtertuin voor hun samenwerking. Bekleed de kooi of een deel van de achtertuin met een oude, ongebruikte zachte handdoek. Om de warmtebron van een volwassen eend na te bootsen, moet u een warmtebron zoals een ongebruikte 8 watt gloeilamp in de kippenren. Zet dit op 's nachts als eendjes willen om lekker bij een warmtebron tijdens het slapen gaan.
  • Geleidelijk leren ze om te zwemmen. Eenden zijn amfibische wezens, wat betekent dat ze kunnen leven op de grond en op het water. Water is essentieel voor het verhogen van eendjes, ze leren om te jagen in het en het gebruiken om zichzelf schoon te maken. Je moet ze leren hoe ze waden in het water als ze opgroeien. Begin leert hen hoe ze het water houden door het plaatsen van een ondiepe schaal met water in hun hok. Als ze groter worden, upgraden naar een kiddie zwembad voor hen om water-trein inch

Dat zijn maar een paar van de verantwoordelijkheden u en uw kinderen moeten worden voorbereid bij de verzorging van eenden.

Natuurlijk wanneer deze eendjes groeien tot sterke eenden en spreiden hun vleugels naar het zuiden vliegen voor de winter, niets zal je hart vullen met trots meer dan om te zien uw lieveling eendjes vleugels krijgen.