E2y

Hoe te eekhoorns af te houden van een vogel feeder

Eekhoorns zijn misschien wel een van de meest schattige knaagdieren met kleine mens zoals handen en doe zoals ogen, maar naast hun benijdenswaardige eigenschappen liegen hun niet zo wenselijk degenen. Bijvoorbeeld, eekhoorns hebben een vraatzuchtige eetlust en het vermogen om veel van uw kostbare wilde vogels voer te eten. Ze zijn ook de bedoeling op te slaan zo veel eten als mogelijk voor de winter, en ze hebben geen tekort aan plaatsen om het te verbergen. Deze intense eetlust gepaard aan intelligentie en een behendige lichaam maakt de eekhoorn een geduchte tegenstander.

Het is vaak gemakkelijker om manieren te vinden om te leven met de eekhoorns in plaats van ze te verwijderen.

  • Een gebruikelijke methode om eekhoorns te houden van vogelvoeders is het invetten van de paal houdt de feeder. Als u ervoor kiest om vet de paal, een Crisco soort plantaardig bakvet is wat je nodig hebt. U moet ook opnieuw gesmeerd de paal zo nodig, wekelijks moeten volstaan.
  • Het is ook raadzaam om uw feeder plaatsen op een hoge paal, hoe hoger hoe beter en uit de buurt van gebouwen en bomen. Een eekhoorn is een acrobaat en maakt gebruik van alle beschikbare prop te bereiken schijnbaar onmogelijke prestaties van vogelvoeder infiltratie. Als er takken hangende binnen 5 meter van uw feeder, zou het verstandig zijn om deze terug te knippen.
  • Er zijn producten op de markt om het probleem aan te pakken. Eekhoorn bewijs feeders zijn gemeengoed worden. Een eekhoorn kan nog steeds in staat om zaad te maken van deze een feeder door klimmen op de top en het schudden van de zaden op de grond, waar hij kan hen te verzamelen op zijn gemak. Een ander product is een feeder die een "elektrische" paal die een zachte zap zal leveren wanneer er een eekhoorn is op de paal heeft. De elektriciteit is zo onschuldig als een elektrische afrastering en zal een schok niet leveren aan vogels.
  • Nog een andere optie om uw vogelvoeder van vervelende eekhoorns te ontdoen is om te voeden saffloerzaad in plaats van zonnebloempitten, die onweerstaanbaar voor eekhoorns. Ze houden niet van saffloer zaden, maar wilde zangvogels genieten.
  • De goedkoopste en beste manier om eekhoorns af te houden van een vogel feeder is om de eekhoorns te voorzien van een eigen voeding gebied. Retailers die wilde vogel voer te voeren zijn nu bezig diervoeders die zijn prachtig om eekhoorns, samen met feeders ontworpen met je harige vrienden in het achterhoofd. Plaats de speciale ruimte ongeveer 10 meter afstand van waar je voedt het wild levende vogels. Een bijkomend voordeel is dat er een hele reeks van wilde vogels, die zich aangetrokken voelen tot eekhoorn feeds, en je kan er een grotere verscheidenheid aan vogels aangetrokken tot uw tuin.
Hoe te eekhoorns af te houden van een vogel feeder. Een gebruikelijke methode om eekhoorns te houden van vogelvoeders is het invetten van de paal houdt de feeder.
Hoe te eekhoorns af te houden van een vogel feeder. Een gebruikelijke methode om eekhoorns te houden van vogelvoeders is het invetten van de paal houdt de feeder.

Eekhoorns zijn wendbaar en komische wezens, door te kiezen om te leven met hen kan je jezelf genieten van hun capriolen.