E2y

Hoe te eekhoorn voedsel te maken

Eekhoorns Liefde van Peanuts
Eekhoorns hebben een onverzadigbare honger naar noten, eikels en bepaalde soorten zaden van bomen. Zoals elke fervente eekhoornminnaar zal getuigen, persoonlijke favoriete behandelen van de eekhoorn is een geroosterde pinda. Hoewel ze zal regelen voor de ruwe, groene type als goed.

Toch eekhoorns zal voer voor vrijwel elk type van noten, eikel of zaden die ze kunnen vinden. Het kan verrassend zijn om wakker te worden een late herfstdag aan het geluid van een eekhoorn zat hoog in een boom kornoelje kauwen weg op die kleine rode zaden van de kornoeljebloem.

Eekhoorns zijn zeer intelligente wezens

Hoe te eekhoorn voedsel te maken. Eekhoorns zijn zeer intelligente wezens.
Hoe te eekhoorn voedsel te maken. Eekhoorns zijn zeer intelligente wezens.

Eekhoorns zijn zeer intelligente dieren. Dus kunnen ze worden vaak plagen als ze te dicht bij de goten of het dak van een huis. Onvermijdelijk, het volgende wat je weet, nemen ze hun intrek op zolder. Vandaar dat de eeuwenoude axioma, "Eekhoorns in The Attic '. Eekhoorns voeden tot 6 uur per dag, afhankelijk van het seizoen van het jaar. De winter is niet een afschrikmiddel, hetzij. Zolang ze een nest in te overwinteren op de koudste winterdagen, of wanneer sneeuw verhindert hun beweging, eekhoorns zijn natuurlijk liefhebbers van vrijheid en het buitenleven.

Voorbereiding Een eekhoorn MenuTo leren hoe eekhoorn voedsel te maken

Voorbereiding Een eekhoorn Menu
Om te leren hoe eekhoorn voedsel te maken, gewoon herinneren aan hun favoriete dingen. Vergeet niet dat ze geen reserveringen over zichzelf helpen om het vogelzaad in de buitenlucht birdfeeders. Eekhoorns kunnen klimmen naar geweldige hoogten wanneer de fancy hen slaat. Gebruik vogelzaad feeders met doppen en deksels als u wilt uw gevederde vrienden te verzekeren van een maaltijd. Ondertussen bereiden een eekhoorn menu met de strategie. Hoewel eekhoorns gewoon eten ongeveer elke tafelresten, het is echt niet gezond voor hen te doen. Maak eekhoorn eten van verschillende soorten zaden, zoals zonnebloem-, pompoen, squash, gierst, rogge of soja zaden. Eekhoorns daadwerkelijk worden aangetrokken tot een voerbakje dat verschillende texturen en maten heeft. Kies zaden en voeg textuur met pinda's, eikels, appel huiden en plakken, gedroogde vijgen, dadels en rozijnen. Dit is een eekhoorn melange die is onweerstaanbaar gevoel van smaak en geur van de eekhoorn.

Winter Eekhoorn Eten
Het is een beetje moeilijker in de winter om voedsel voor eekhoorns te wijten aan temperaturen onder het vriespunt. Eekhoorns zal nog steeds uit en over foerageren voor een maaltijd als ze hongerig genoeg. Zoek de eekhoorn voeden uit de buurt van het huis. Houd goten vrij van het soort puin dat eekhoorns overwegen drie-gangen maaltijd. Zelfs als de goten hebben beschermkapjes, kan eekhoorn klauwen nog steeds graven binnen voor een verleidelijke hap als het verlangen is overweldigend of het koude weer heeft niet genoeg verstrekt voedsel. Probeer een beetje van niervet met de noten, zaden en gedroogde vruchten. Het kaarsvet zal helpen om de gecombineerde ingrediënten van verstrooiing in de wind.