E2y

Hoe te duivenpoepjes schoon

Als u ooit uitgelachen scènes in cartoons en films van de personages krijgen regende op door vogel kak, je moet niet. Er is niets grappig aan. Duif uitwerpselen zijn geen grap, in contact komen met hen is onverstandig en gevaarlijk voor uw gezondheid, omdat ze ziekten zoals encephalititis, Cryptococcus en histoplasmosis kan dragen. Dit maakt het opruimen duivenmest goed een absolute noodzaak. Onjuiste behandeling en verwijdering kan leiden tot veel gevallen van ernstige ziekte in de omgeving. Hier is hoe duivenpoepjes schoon te maken:

  • Het dragen van beschermende kleding. Voordat het naderen van de duif uitwerpselen, moet je het dragen van de juiste kleding om jezelf te beschermen tegen blootstelling. Een gezichtsmasker en rubberen handschoenen zijn absoluut noodzakelijk. Uw voornaamste zorg is om in de lucht levering van het virus in uw neus en mond en direct contact met het te voorkomen. Ook is het niet nodig, maar alleen veilig te zijn, moet je ook dragen met lange mouwen shirts en broeken om verder betrekking hebben op uw huid. Het lijkt misschien een hoop voorzorgsmaatregelen voor het afdanken duivenpoepjes maar het is beter te voorkomen dan te genezen.
  • Houd duivenpoepjes vochtig. Je moet met je meedraagt een spray fles gevuld met water of een kleine fles water. Je moet een beetje water sproeien of giet op de duivenpoepjes om het te bevochtigen en te voorkomen dat droge stofdeeltjes uit wordt gedragen door de wind. U wilt niet naar de stapel van uitwerpselen papperig maken. Gebruik voldoende water om het grootste deel van de oppervlakte van de afvalmateriaal's bevochtigen. Op hetzelfde moment, niet om hen verstrooien.
  • Veeg de duivenpoepjes. Neem een metaal of hard-plastic spatel of verfkrabber en kleine blik van uw tuin / gereedschap schuur. Zorg ervoor dat u niet deze objecten te gebruiken voor andere belangrijke taken of regelmatig gebruik ze. Schik alle stukken in een stapel en vegen ze omhoog in het blik. Het is belangrijk dat je ze niet aan met uw handen, zelfs als u handschoenen draagt.
  • Beschikking. Leeg de inhoud van uw blik in een vuilniszak. Zorg ervoor dat deze vuilniszak goed is vastgezet en niet openscheuren. Gebruik een stoffer borstel om ervoor te zorgen dat u alle van de duif uitwerpselen in de zak, je kunt niet missen zelfs de kleinste stuk. Als extra voorzorgsmaatregel, plaats de eerste vuilniszak in een andere, zodat in het geval de eerste scheurt, zal de duif uitwerpselen niet uit. Zet de vuilniszakken buiten voor de vuilniswagen te halen.
  • Aftermath. Het is altijd het beste om disposable handschoenen en gezichtsmaskers te gebruiken, zodat u niet het risico te worden blootgesteld aan de duivenpoepjes draaien. Wassen is onverstandig en ze uit te gooien is echt het beste idee. Grondig uw handen wassen na afloop. Verwijder uw kleren en was ze meteen voor de zekerheid. U kunt ontdoen van je stoffer en blik borstel als je kunt ze kopen goedkoop of schoon en goed wassen en op te slaan in een plastic zak als je van plan bent om ze opnieuw te gebruiken. Echter, moet je waarschijnlijk alleen ze opnieuw te gebruiken voor het uitdrukkelijke doel van het reinigen duivenpoepjes of andere afvalstoffen om besmetting te voorkomen.

Bij het schoonmaken van duivenpoepjes

Hoe te duivenpoepjes schoon. Het dragen van beschermende kleding.
Hoe te duivenpoepjes schoon. Het dragen van beschermende kleding.

Bij het schoonmaken van duivenmest, moet u extra voorzichtig te zijn opdat u worden blootgesteld aan de schadelijke ziekten het draagt. Wees slim en gericht. Volg deze stappen en je moet wel goed.