E2y

Hoe te drijfhout te maken voor een aquarium

Waterplanten zoals plumeau en zeeanemonen worden vaak gebruikt als decoratieve ornamenten in aquaria. Deze planten wanneer gebruikt als decoraties moeten op een specifieke plaats voor hen niet te bewegen of glijden te worden verankerd. Een goede decoratief ornament dat men kan overwegen gebruik is drijfhout. Unlike zeeplanten, hoeft drift niet worden verankerd, zoals altijd zullen zinken de bodem van de tank. Drift komt in interessante vormen maten. Wanneer gebruikt, kunnen ze dienen als grotten voor de vissen en kunnen die verschillende flair toe te voegen aan je aquarium.

Het selecteren van de perfecte stuk

Het selecteren van de perfecte stuk. Je moet beginnen door te kijken naar een stuk drijfhout dat je gaat werken op. Deze stap is een van de meest opwindende een als mensen vinden het erg aantrekkelijk om te werken aan het stuk hout, die ze zelf hebben gevonden. Vergeet niet om het langzaam te nemen als je kunt niet zomaar gebruik maken van elke vorm van drijfhout dat je vangen. Dit komt omdat je niet wilt dat het water vervuilen in je aquarium waardoor uw vissen te sterven. Als u niet beschikt over veel kennis over drijfhout, dan loont het om een beetje onderzoek en kennis vergaren over het te doen voordat springen recht in zetten het in je aquarium. Een snelle tip, die u kunt volgen bij het kiezen van de perfecte stuk, is op zoek naar degene die ziet er verouderd of dat wat noodlijdende verschijnt en werden buiten voor een lange tijd blootgesteld. Deze zijn te vinden in het water of in het bos en je zou graag een oogje houden op de uniciteit van zijn vorm.

Bereid de drijfhout

Hoe te drijfhout te maken voor een aquarium. Het selecteren van de perfecte stuk.
Hoe te drijfhout te maken voor een aquarium. Het selecteren van de perfecte stuk.

Bereid de drijfhout. Reinig het stuk hout door het te wassen. Wanneer schoon, zou je willen overmatig blaffen te verwijderen door het strippen van het uit, samen met ander afval dat wordt geleverd met het stuk hout. Je hebt ook om overtollige takken te verwijderen. Reiniging zal ervoor zorgen dat al deze niet zal afbladderen in het aquarium.

Behandel het drijfhout

Behandel het drijfhout. Krijg een container groot genoeg voor uw hout te passen inch Bereid een bleekmiddel en warm water oplossing. Volg een een is om tien ratio voor deze - een deel bleekwater, tien delen water. Dompel het stuk hout in de oplossing en zorg ervoor dat deze volledig wordt gedekt. Laat het drijfhout te zitten in deze oplossing gedurende ten minste twaalf uur. Eenmaal gedaan, zal je dan moeten het water gooien en bereiden een andere oplossing volgens hetzelfde rantsoen. Dompel het hout weer in de nieuwe oplossing en laat het zitten voor nog eens twaalf uur. De volgende stap om het hout te nemen en genieten van de drijfhout in een Dechlorinator oplossing voor nog eens twee uur. Vanaf hier gaat u verder met het verplaatsen van het hout in een bak met heet water. Laat het daar voor nog eens twaalf uur. De laatste taak is om de drijfhout volledig drogen. Deze laatste taak kan enkele dagen duren, afhankelijk van het klimaat of het weer. Hoe dan ook, het is belangrijk voor de drijfhout volledig droog af.

Controleren en onderhouden van de drijfhout

Controleren en onderhouden van de drijfhout. Wordt voorgesteld voor u om een regelmatige controle van de kleur en de ph van het aquariumwater doen. Mocht u enige verkleuring, kunt u eenvoudig deze te behandelen door het weken de drijfhout opnieuw in water totdat u geen verdere tekenen van veranderingen te zien als het gaat om de kleur van het water.

Het selecteren van de perfecte stuk. Behandel het drijfhout.
Het selecteren van de perfecte stuk. Behandel het drijfhout.

Het aangaan van een doe-het-zelf drijfhout project voor uw aquarium is iets dat is leuk en tegelijkertijd erg praktisch. Het is zeer goedkope manier van versieren van uw aquarium en vormt een goede manier voor u om te pronken met je drijfhout kunstwerk, waardoor je dat gevoel van trots en voldoening zijn.