E2y

Hoe te decoratieve nestkastjes maken

Vogels houden van een verblijf in een vriendelijke heiligdom

Vogels houden van een verblijf in een vriendelijke heiligdom. En als u wilt uw achtertuin of uw huis tuin maken als een veilig toevluchtsoord voor vogels, alles wat je hoeft te doen is het plaatsen van een aantal vogelhuisjes. Als dat gebeurt, bent u niet alleen helpt de natuur. U bent ook brengen de natuur dicht bij u en uw geliefde familie. Hier zijn enkele tips over hoe u kunt bouwen decoratieve nestkastjes:

 • Ken enkele van de fundamentele dingen over vogelhuisjes. Een vogelhuisje wordt bij voorkeur gemaakt van hout, kunststof, papier of karton. Je moet voorkomen dat het gebruik van staal, aluminium of metaal. Ze kunnen gemakkelijk draaien koud of warm. Ze kunnen ook gemakkelijk roesten.
  Hoe te decoratieve nestkastjes maken. Ken enkele van de fundamentele dingen over vogelhuisjes.
  Hoe te decoratieve nestkastjes maken. Ken enkele van de fundamentele dingen over vogelhuisjes.

  Een vogelhuisje heeft daken.   De daken moeten overhang door ten minste 3 ". Begrijp dat vogels genieten gluren. De overhang hen in staat stelt om comfortabel te gluren terwijl in het vogelhuisje.

  Een vogelhuisje moet ook een gat. Het gat moet een diameter van ten minste 3 ". Je kunt het gat groter, maar dat kan uitnodigen huizenjacht vogels. Dus wijselijk beslist.

 • Leer een aantal van de technieken over hoe u kunt bouwen vogelhuisjes. Begin met het inkopen uw houten materiaal. Je hebt minimaal 6 stuks. Vier daarvan moeten dezelfde hoogte. Een van deze vier moeten zijn voorzien van een 3 "gat, zodat je gemakkelijk kan goed zijn voor de deur. Maak je geen zorgen over de breedte van uw stukken hout. Vogels zijn niet echt last van onvolmaakte pleinen. Je kunt slechts vier stukken hout nagel met dezelfde hoogte . De overige twee stukken hout gaan om te dienen als dakbedekking en vloeren.
 • Probeer enkele decoreren suggesties. Je hebt een aantal opties hier. U kunt beginnen met het gebruik zijden bloemen en planten. U kunt nieten of lijm ze rond uw vogelhuisje. Ten tweede kun je ze lichter door het gebruik van bepaalde verf. U kunt kiezen voor een verf kleur die u wenst. U kunt zelfs vormen een aantal patronen in het combineren van uw favoriete kleuren verf. U kunt ook de bron een aantal sjablonen of stencils van vlinders, kolibries, bloeiende wijngaarden, of een ander ontwerp dat uw vogelhuisje past.

  Zorg ervoor dat u een exterieur sealer toe te passen, zodat je goed kan beschermen uw meesterwerk. Ten derde, kunt u een aantal kralen en knopen. Gewoon lijm ze. Ten vierde, kunt u vormen een mozaïek van een soort. U kunt het recht op de deur of op het dak. Je kunt samen een aantal porseleinen tegels of een gebroken keramiek. Is het praktisch om enkel de kleinere stukken gebruiken. U kunt gebruik maken waterdichte lijm voor betere en steviger resultaat.

  Vogels houden van een verblijf in een vriendelijke heiligdom. Leer een aantal van de technieken over hoe u kunt bouwen vogelhuisjes.
  Vogels houden van een verblijf in een vriendelijke heiligdom. Leer een aantal van de technieken over hoe u kunt bouwen vogelhuisjes.

  Het is ook belangrijk om de stukken dichter bij elkaar. En ten slotte, kunt u prep it up met enkele schelpen of een zee stukjes glas, vooral als u van plan bent naar een strand-thema versie te maken.


Het is leuk als je je kinderen te betrekken bij het verfraaien van de vogelhuisje. Zij kunnen u helpen bij het creëren en het beëindigen van uw gewenste look. Ze kunnen ook delen een aantal creatieve suggesties langs de weg. By the way, je echt niet nodig om veel geld uit te geven in verfraaiing van een vogelhuisje. Recyclen of hergebruiken zo veel als je kunt.