E2y

Hoe te Blackbar soldierfish identificeren

Blackbar soldierfish zijn een soort van zoutwater vissen die meestal kunnen worden aangetroffen tijdens het duiken op zee. Deze worden soms ook gehouden als huisdieren, omdat ze zijn winterhard kleine visjes die het transport en het leven in een aquarium kan overleven. Als u wilt dat de eigenschappen die een Blackbar soldierfish het weet, zijn hier een aantal stappen om u te helpen de vis te identificeren.

Hoe te Blackbar soldierfish identificeren. Locatie.
Hoe te Blackbar soldierfish identificeren. Locatie.
  • Locatie. Allereerst moet u zich bewust van de locatie en het leefgebied waar de Blackbar soldaat vis meestal wordt gevonden. U zult meestal vinden de vis langs de westelijke Atlantische Oceaan. Deze vissen zijn echter ook bekend dat de Golf van Mexico, en North Carolina bereiken. Er zijn een aantal stranden in Brazilië, waar de soldaat vis is ook gespot. De locatie waar de soldaat vis nature leeft is belangrijk als je wilt de solider vis in het wild te spotten. Dit zijn de locaties waar u duiken kunt gaan als je wilt de prachtige en felgekleurde soldaat vis zien.
  • Kleuring. In termen van kleur, de soldaat vis is meestal gekleurd helder rood of roze. Dit is de reden waarom de vis is relatief gemakkelijk te herkennen. Afgezien van de rode kleur, moet je ook zien grote donkere ogen die helpen bij de vis zien vijanden die naderen, evenals kleinere vis die de soldaat vis zal eten. Een van de redenen waarom de Blackbar soldaat vis zoals wordt genoemd is vanwege een streep die u vindt op de schouder van de vis. De schouder van de vis is net achter de kop, en strekt zich helemaal tot aan de staart. Deze kleine zwarte band wordt soms omzoomd met wat wit, zodat het nog meer opvalt.
  • Grootte. De soldaat vis is niet een erg grote vis, en zal meestal alleen groeien tot zes centimeter. Er zijn een aantal vissen echter zijn gegroeid tot tien centimeter of meer. Dit zijn meestal de oudere soldaat vis. Deze vissen niet te groot worden omdat het voedsel dat ze eten meestal kleine zeeleven, zoals garnalen. Ze kunnen ook filteren het water en eet het plankton dat er is gevonden. Deze vissen zullen leven meestal in koralen en riffen, dat is waarom ze nodig hebben kleinere lichamen die hen in staat stellen om te verhuizen binnen het complex doolhof in rif systemen. Het rif helpt de soldaat vis te vermijden grote roofdieren, die meestal worden gevangen en verward in de riffen.
  • Groeperen. De soldaat vis is meestal een solitair wezen. Toen ze jonger zijn, echter, zullen ze de neiging om over te gaan in groepen, om ze te laten verschijnen veel groter en verjagen de roofdieren. Zoals hun eetlust toeneemt, echter zullen ze beginnen te schuren en scavenge de zeebodem zelf.
  • Geluiden. In sommige gevallen kunt u horen wat piepende geluiden die door de soldaat vis. Dit wordt veroorzaakt door de zwemblaas, die gewoonlijk verdrijven water en een beetje klikgeluid.

Met deze in het achterhoofd, moet u in staat om te bepalen of de kleine rode vis is een soldaat vis, of niet. Zorg ervoor dat u ook lezen over de eekhoorn vis, die er vaak uit als de soldaat vis.