E2y

Hoe schoon te maken uit een slang tank

Snakes krijgen iets van een slechte reputatie niet

Snakes krijgen iets van een slechte reputatie niet? Veel mensen hebben een vreemde fascinatie met hen, een mengeling van angst en ontzag. In feite, sommige soorten, zoals de Cobra, ratelslang en Python zijn populair juist vanwege hun dodelijke aard. En hoewel het lijkt gestoord, sommige mensen doen in feite bezit ze als huisdieren. Als u een van die mensen, moet u weten hoe goed zorg te dragen voor een slang. In het bijzonder, het is een must voor u om te weten hoe te reinigen van je slang thuis. Hier is hoe schoon een slang tank:

Hoe schoon te maken uit een slang tank. Verwijder alle inhoud.
Hoe schoon te maken uit een slang tank. Verwijder alle inhoud.
  • Verwijder de slang. Natuurlijk kun je niet het reinigen van de tank met je slang binnen. Schakel hem uit en plaats hem in tijdelijke onderkomens. Geen behoefte om u eraan te herinneren dat de slang moet zowel veilig en waar u beslist om hem inch Het moet groot genoeg zijn om je slang vast te houden en genoeg lucht hebben. Leg een laag krant op de bodem. Laat in een schaaltje water te drinken uit en bewaar het op een koele, droge plaats.
  • Geen elektriciteit. Haal de stekker van alle elektrische apparaten die deel uitmaken van de tank met inbegrip van kachels en lampen. Dit is voor jou veiligheid.
  • Verwijder alle inhoud. Aangezien u het schoonmaken van je slang tank, in alles verwijderen. Plaats ze in een gebied dat je het niet erg vies voorlopig. Verwijder huiden, kachels, rotsen, substraat, moet alles gaan wanneer u wordt het reinigen van de tank grondig.
  • Inspecteren op tekenen van breuk. Grijp deze kans om de lege kooi op barsten of andere tekenen van schade te inspecteren.
  • Afval producten. De slang afvalstoffen kunnen dragen zeer schadelijke bacteriën en ziektekiemen dus zorg ervoor dat je handschoenen aan voordat ze in contact komen met het. Alle items die zijn verontreinigd met het afvalproduct moeten opzij gezet worden uit de buurt van mensen, andere huisdieren en voorwerpen. Correct te ontdoen van alle afvalstoffen, onafgewerkte etenswaren en alle substraat.
  • Wassen langs de tank. U kunt gebruik maken van warm water en schone doek te schrobben beneden de tank grondig. Dit is de eenvoudigste oplossing en vermijdt het gebruik van reinigingsmiddelen. Zorg ervoor dat alles schoon en goed naspoelen. Dit geldt ook voor alle objecten die waren in de tank.
  • Met behulp van reinigingsmiddelen. Strikt genomen is het gebruik van reinigingsmiddelen niet verstandig, want zij bevatten chemicaliën die schadelijk zijn voor de slang. U kunt echter gebruik maken van verdunde bleekwater en zeep oplossing of een chloorhexidine oplossing om uw tank schoon met. Na het reinigen met deze chemicaliën moet je echter grondig spoelen alles met water om alle chemische resten te verwijderen. Een ounce van bleekwater vermengd met een theelepel afwasmiddel in een kwart van het water moet genoeg zijn. Gebruik nooit een merk van afwasmiddel met ammoniak maar omdat het resulterende mengsel kan een dodelijke ammoniakgas te creëren. Als u niet beschikt over ammoniak afwasmiddel, kunt u afwasmiddel voor het eerst gebruikt, om de tank en de inhoud ervan schoon te maken, dit alles afspoelen met water en wanneer u zeker weet dat u heeft geen reactie geen resten, kunt u nu genieten van alles in een oplossing van bleekmiddel en water (1:32 verhouding van bleekwater water) gedurende 10 tot 15 minuten. Na nogmaals spoelen alles volledig voordat u de inhoud ervan.
  • Dagelijkse schoonmaak taken. U kunt ter plekke schoonmaken van de tank ook uitvoeren door het verwijderen van voedselresten en afval aan het einde van elke dag.

Zorg ervoor dat u grondig de tank schoon te maken ten minste eenmaal per week. Vergeet niet de juiste manier van het gebruik van reinigingsmiddelen. Het zal tijd en concentratie, maar het verzorgen van leefgebied uw slang is belangrijk en moet worden gedaan.