E2y

Hoe schoon te maken uit een rat kooi

Veel mensen nog steeds niet begrijpen waarom andere mensen willen een rat te houden en te onderhouden als een huisdier wanneer deze knaagdieren worden geacht om gezondheidsrisico's tot stand brengen van verschillende bacteriën veroorzaken ziekten. Nou, de rat is waarschijnlijk aantrekkelijk vanwege zijn lief en schattig gedrag. Als u op zoek bent naar een huisdier rat te houden in uw midden, dan wil je ze gekooid, tenzij je wilt dat ze grote schade aanrichten in uw huis te houden. Het enige nadeel van deze kooi systeem is dat je nodig zal zijn om de kooi regelmatig schoon te maken, om de ongewenste geur van ratten uitwerpselen en urine voorkomen doordringt uw huis en uw huisdier gezond en schoon te houden. Hier zijn enkele tips over hoe je een rat kooi schoon te maken.

  • Neem de rat uit de kooi. Het proces van het desinfecteren en reinigen van de kooi van uw huisdier rat zal beginnen door het hebben van uw rat het gebouw te verlaten. Verwijder hem en plaats hem in een gesloten ruimte. Overweeg een doos of een andere kooi als de perfecte plek voor hem te wachten terwijl je schoon van zijn leefgebied. Zorg ervoor om zijn favoriete speeltjes te plaatsen in zijn tijdelijke woonruimte hem bezig en te vermaken.
  • Opruimen van de kooi. Draag rubberen of plastic handschoenen en beginnen met het verzamelen al het vuil in de kooi, zoals uitwerpselen, weggegooid voedsel, en krullen. Plaats deze in een vuilniszak en gooi het eruit. Verwijder alle andere accessoires en zoals speelgoed, voedsel en water gerechten, en beddengoed.
  • Was de kooi. Zodra de kooi is vrij van puin, breng het naar de gootsteen met stromend warm water en beginnen te wassen. Krijgen een spons en laat deze in een oplossing bestaande uit water en vloeibaar wasmiddel. Veeg het geheel van de kooi met de zeepoplossing en spoel het af met warm water. Zorg ervoor om veel aandacht te besteden aan gebieden op de kooi met hardnekkige resten van uitwerpselen of weggegooid voedsel. Schrob de kooi goed totdat het gehele residu is verdwenen. Op dit punt, zou het geweldig zijn als je alle accessoires die je verwijderd uit de kooi ook kan wassen.
  • Desinfecteer de kooi. Om de kooi te desinfecteren, kunt u een oplossing bestaande uit bleekwater en koud water te gebruiken. 1 deel bleekmiddel en 1 deel water zal doen. Meng het tot verzadiging en met een spons te passen op de kooi. Na het aanbrengen, laat de oplossing voor ongeveer 5 minuten voordat het af te spoelen met water. Zorg ervoor te schrobben, terwijl je afspoelen.
  • Droog de kooi. Na alles, zodat de kooi op natuurlijke wijze drogen. Eenmaal volledig droog is, plaatst de kooi terug in zijn oorspronkelijke stand en steekt u alle accessoires die u verwijderd en eerder gewassen. Zorg ervoor dat deze zijn allemaal droog ook.

Nu de rat kooi is fris en schoon

Hoe schoon te maken uit een rat kooi. Neem de rat uit de kooi.
Hoe schoon te maken uit een rat kooi. Neem de rat uit de kooi.

Nu de rat kooi is fris en schoon, het rendement van uw huisdier in zijn onlangs schoongemaakt kooi en laat hem om zijn frisheid te genieten. Het schoonmaken van de kooi moet een keer per week worden uitgevoerd. Als u gebruik maakt van glas of plastic aquaria, dan moet u mogelijk een andere reinigende oplossing echter gebruiken voor het, het proces blijft hetzelfde.