E2y

Hoe onderscheid te maken tussen mannelijke en vrouwelijke kikkers en padden

Onderscheid een mannelijke kikker van een vrouwelijke kikker kan heel moeilijk zijn. Ze hebben geen duidelijke kwaliteiten in de fysieke verschijning die zet ze apart van elkaar gemakkelijk. Echter, er zijn een aantal dingen die je kunt controleren of u het geslacht van een kikker of pad te leren kennen. Als u de tips hieronder, zult u in staat zijn om gemakkelijk ter plaatse een mannelijke kikker of pad van een vrouwelijke. Lees de onderstaande tips om uit te vinden hoe je kunt onderscheid maken tussen mannelijke en vrouwelijke kikkers en padden.

Hoe onderscheid te maken tussen mannelijke en vrouwelijke kikkers en padden. Maten van kikkers en padden.
Hoe onderscheid te maken tussen mannelijke en vrouwelijke kikkers en padden. Maten van kikkers en padden.

Hier zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken om u te helpen onderscheid te maken tussen een mannelijke en vrouwelijke kikker en pad:

  • Maten van kikkers en padden. In tegenstelling tot wat andere mensen denken, vrouwelijke kikkers en padden zijn meestal groter dan mannelijke kikkers en padden. Dit komt omdat vrouwtjes dragen de eieren in hun lichaam en dit vereist meer ruimte. Dit kan behoorlijk moeilijk zijn om te bepalen of u niet beschikt over kikkers om te vergelijken. Als je een vrouwelijke en mannelijke kikker, zal je alleen maar om te zien welke groter is aan de vrouwelijke men bepalen.
  • Soorten. Ander ding dat je kunt doen is aan onderzoek naar de belangrijkste verschillen tussen kikkers en padden op basis van hun soort. Sommige soorten kikkers hebben verschillende fysieke verschijningsvormen voor de mannelijke en vrouwelijke. In sommige soorten, de huid van de mannelijke kikker kleurrijker dan die van de vrouwelijke kikker. Dit kan echter ook moeilijk als sommige soorten kikkers zijn in staat om hun geslacht veranderen als het andere geslacht is niet beschikbaar. Onderzoek naar de aard van de kikker die u wilt om te differentiëren om te bepalen het geslacht.
  • Paringsritueel. Als je de kans om het paringsritueel van kikkers te bestuderen, kunt u gemakkelijk bepalen welke kikker mannetje is en dat is vrouwelijk. Tijdens de bronst, de vrouwelijke plaatsen op de bodem terwijl de mannelijke blijft geplaatst. Dit is het geval als de mannelijke moet bevruchten de kikker eieren terwijl het vrouwtje releases hen.
  • Geluiden. Let geluiden dat de kikkers en padden te maken. Man kikkers hebben de neiging om lawaai te maken om te zoeken naar vrienden als paartijd komt. Ze kwaken om de vrouwelijke kikkers trekken. U moet echter niet alleen afhankelijk van de kwakende geluiden om het geslacht van de kikker te bepalen als vrouwelijke kikkers kwaken ook als ze verstoord of in gevaar is. Het is beter om te controleren op andere tekenen die u kunnen helpen te onderscheiden het geslacht.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als je wilt om onderscheid te maken tussen een mannelijke en vrouwelijke kikker en pad. Het zal makkelijker voor u om het verschil tussen hun geslacht te zien of u kikkers en padden te vergelijken. U kunt proberen het vangen van kikkers en padden om te zien of u kunt het geslacht van de kikkers te onderscheiden. Bezoek de website allaboutfrogs.org voor meer informatie over kikkers en padden te krijgen.