E2y

Hoe onderscheid te maken tussen een brulkikker en een groene kikker

Een groene kikker en een brulkikker kan kijken bijna hetzelfde op het eerste gezicht. Er zijn kleine verschillen tussen deze twee soorten kikkers die u zullen helpen te onderscheiden van elkaar. Ze verschillen soms moeilijk te zien als je niet te bestuderen deze twee soorten naast elkaar. Als u wilt leren hoe u een brulkikker onderscheiden van een groene kikker, lees enkele van de tips die hieronder worden verstrekt.

Hoe onderscheid te maken tussen een brulkikker en een groene kikker. Uiterlijk van de ogen.
Hoe onderscheid te maken tussen een brulkikker en een groene kikker. Uiterlijk van de ogen.

Hier zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als u wilt een brulkikker te onderscheiden van een groene kikker:

  • Terug nok. Een van de verschillen die je kunt gemakkelijk ter plaatse is de ruggen aan de achterkant van de kikkers. Als je zorgvuldig bestuderen hun rug, zult u merken dat er een brulkikker de heuvelrug ligt rond de timpaan, terwijl een groene kikker nok recht gaat van de ogen tot aan het lichaam. De nok is het vooruitgestoken lijn die aan de achterzijde van de kikker.
  • Grootte van kikkers. Een ander groot verschil is de grootte. Bullfrogs meestal groter dat groene kikkers. Volgroeide brulkikkers kunnen bereiken zo groot als 8 inch terwijl de groene kikkers die volgroeid alleen oplopen tot 4 centimeter. Bullfrogs lijken meer bolvormig en rond.
  • Uiterlijk van de ogen. Als u de studie van de ogen van de kikkers zorgvuldig, zult u merken dat de ogen van een brulkikker zijn meer ingestort in het hoofd. Anderzijds worden de ogen van een groene kikker meer uitsteekt. Ze zien eruit als kleine balletjes zitten op de top van het hoofd.
  • Sound of krassende. Je zal gemakkelijk in staat zijn om een brulkikker te onderscheiden van een groene kikker op basis van de geluiden die ze maken of de kwakende. Een brulkikker's kwaken klinkt als een grote trom. Het is laag en diep. Groene kikkers produceren hoge tonen die zijn kort. Luister aandachtig als u op het bestuderen van deze kikkers en je zult in staat zijn om het verschil te merken.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken als u wilt leren hoe u een brulkikker onderscheiden van een groene kikker. Het is misschien moeilijk voor u om ze te onderscheiden van elkaar de eerste keer dat je het doet, maar met de praktijk en zorgvuldige observatie, zult u merken dat er veel verschillen tussen deze twee soorten. Als u van plan bent om kikkers voor uw observatie of experiment te vangen, is het raadzaam om een netto gebruiken om gemakkelijk vangen. Deze twee soorten kikkers hebben de neiging om te springen weg wanneer ze gestoord worden dus het zal voor u gemakkelijker te vangen met behulp van een net.

Voor meer informatie over kikkers leren

Voor meer informatie over kikkers leren, kun je doen wat onderzoek op verschillende websites. Een website die u kunt bezoeken is allaboutfrogs.org . Op de website, zult u in staat om verder te lezen kikker nieuws, soorten kikkers en een aantal kikker foto's. U kunt kijken naar foto's van kikkers en groene kikkers om meer verschillen die u zullen helpen te onderscheiden van elkaar te spotten.