E2y

Hoe om zwerfvuil te houden van poten van uw kat

Je hebt waarschijnlijk zijn gekomen om het einde je verstand's

Je hebt waarschijnlijk zijn gekomen om het einde je verstand's, het oplossen van het nest-tracking probleem in uw huis. Tracked nest is volkomen walgelijk en lelijk. Het wordt nog meer frustrerend als de kat volgt nest nadat u uren reinigen van de vloer. Je moet die kat tracks nestje onbedoeld te begrijpen. Nest klampt zich vast aan zijn poten, zodat wanneer het loopt uit de kattenbak en op de vloer, de kat laat nest tracks. Je moet iets doen om dit te stoppen, dus hier zijn een paar tips.

  • Gebruik kattenbak mat. Een kattenbak mat moeten worden geplaatst direct bij de uitgang gedeelte van de kattenbak. Dit zal vangen nest dat uit vliegt de doos als de kat doet zijn ding en zal nestje te verzamelen van klauwen van de kat. Er zijn tal van kattenbak matten die vandaag beschikbaar zijn. Sommige hebben echter staken oppervlakken die katten niet graag lopen op. Wees op uw hoede van deze types en zorg ervoor dat een mat die comfortabel is voor de kat kiezen.
  • Plaats een tapijt. Afgezien van een kattenbak mat, kan een groot, dik kleed ook worden gebruikt om afval uit de poten van de kat te verzamelen. Het tapijt moet worden geplaatst onder de kattenbak en moet groot genoeg zijn om het gebied rondom de kattenbak te dekken. Kies een tapijt dat speciaal gemakkelijk te wassen.
  • Installeer een helling. Meeste kattenbakken hebben ingebouwde hellingen. De kat loopt op als ze uit de kattenbak, waardoor het verwijderen van de nest van zijn klauwen. Als uw kattenbak heeft geen ingebouwde helling, kunt u proberen te maken en te installeren uw eigen. U kunt knippen een stuk hout en bedek het met vilt. Plaats de oprit aan de afrit deel van de kattenbak. Zorg ervoor dat de oprit schoon te maken zo vaak als nodig, dus het kan meer afval uit klauwen van de kat te verzamelen.
  • Probeer een kleverige mat. Geplaatst onder de kattenbak, de kleverige mat heeft een zelfklevende oppervlak dat nest zal verwijderen uit klauwen van de kat. Het is vrij groot, zodat de kat heeft geen andere optie dan doorheen. De hechting wanes in de tijd, maar je kunt het af met vochtige doek om weer maken plakkerig.
  • Gebruik pellet nest. Pellet nest is minder waarschijnlijk te houden aan klauwen van de kat, het voorkomen van zwerfafval tracks. Voor het beste resultaat, plaats ongeveer drie tot vier centimeter dik van pellet nest in de kattenbak. Wanneer u deze gebruikt, zult u merken dat dat de kat niet meer nest volgt wanneer het wordt uit de kattenbak.
  • Houd papier handdoeken in de buurt. Terwijl je dit doet niet precies nest uit klauwen van de kat, het houdt toch het gebied schoon. Veeg het nest sporen rond het gebied met behulp van de papieren handdoeken. Vervolgens spuit het met een cleaner. Veeg de stofzuiger na.

Vergeet niet dat nest volgen niet volledig kan worden geëlimineerd

Hoe om zwerfvuil te houden van poten van uw kat. Gebruik kattenbak mat.
Hoe om zwerfvuil te houden van poten van uw kat. Gebruik kattenbak mat.

Vergeet niet dat nest volgen niet volledig kan worden geëlimineerd. Zolang de kattebak gebruikt, zou er nog steeds gevallen van strooisel tracking. Maar je kunt in ieder geval voorkomen dat door het nemen van acht van de genoemde tips.