E2y

Hoe om vogels aan te trekken om uw achtertuin

Een van de beste manieren om de natuur te waarderen is te kijken naar al haar creaties. Vogels zijn de mooiste om naar te kijken en het hebben van hen in uw achtertuin zou kunnen belonen op zich. U hoeft alleen maar drie elementaire zaken om deze vogels naar uw tuin: een levering van water, voedsel en passende huisvesting. Lees verder om erachter te komen hoe je zou kunnen in hun basisbehoeften te voorzien.

De vogel feeder

Hoe om vogels aan te trekken om uw achtertuin. De vogel feeder.
Hoe om vogels aan te trekken om uw achtertuin. De vogel feeder.

De vogelvoeder trekt vogels aan uw tuin. Het beste is om drie of vier op verschillende locaties te hebben met verschillende soorten zaden of mengsels. Als de dieren zijn een beetje onrustig door gebrek aan schaduw of schuilplaatsen, verplaatsen naar een 'veiliger' plaats 'door het bewegen van de feeder met een interval van ongeveer een week of twee per keer. Vogels hebben ook comfort zones en je moet om te beginnen op basis van hun comfort. Als u al een regelmatige soorten vogels bezoeken van uw achtertuin, voor hen zorgen.

Voedsel

Er zijn duizenden keuzes als het gaat om het vogelvoer. Bezoek uw dierenwinkel en zoek naar de eenvoudigste mengsel van vogelvoer. Controleer de inhoud label, het heeft een lijst van het zaad inhoud en het volume. Kijk voor het mengsel dat de meest hoeveelheid zwarte olie zonnebloem bevat, dit is het favoriete voedsel van het zaad in beslag vogels. Hoewel de lijst is lang, maar kennis te nemen van de volgende herinneringen:

  • Vogels die witte porso gierst graag willen eten op de grond. Hoewel het kan een deel van uw mengsel te zijn, zal feeder vogels doelbewust gooi het op de grond, en dit zal uw feeder uitlekken in een mum van tijd op alle
  • Doe de pinda's in een andere feeder, want hoewel Spechten en boomklevers van hen houden, ze trekken Spreeuwen, die bekend staan als feeder ongedierte.
  • Bananen, appels en sinaasappels dienen als behandelt een heleboel vogels. Je kunt gewoon plak ze op uw afrastering en Robins zal komen voor hen.
  • Rozijnen trekken Gray Catbirds en Mockingbirds. Geniet van rozijnen in warm water 's nachts en goed laten uitlekken voor het serveren.
  • Menselijk voedsel en brood geven geen voedingswaarde voor vogels. Hun stofwisseling is totaal verschillend van mensen en bepaalde chemische stoffen in de menselijke voeding kan niet goed zijn voor vogels.

Water

Voedsel. Als u niet beschikt over een vogel bad.
Voedsel. Als u niet beschikt over een vogel bad.

Een vogelbad trekt eigenlijk meer vogels dan de feeder. Vogels als Tanagers, Orioles, Vireos, murmelingen en Lijsters graag waden in het water, maar er zijn een paar dingen om te onthouden wanneer u ze op.

  • Als u niet beschikt over een vogel bad, beginnen met een emmer of een water kraan. Kijk voor een vogel bad dat geneigd is, zodat vogels kunnen gaan als ondiep of zo diep, maar ze zich veilig voelen. Normaal gesproken, drie centimeter is net genoeg voor vogels.
  • Ververs het water elke dag.

Onderdak

Vogels zijn schrikachtig door de natuur. Zij zullen niet eten als ze niet veilig voelen. Als u niet bomen of struiken in uw tuin, ga maar groeien rozenstruik of wijnranken omdat vogels houden van deze schuilplaatsen. Potted evergreens zijn ook goed. Probeer deze planten groeien in de buurt uw visie gebieden waar je kunt nog steeds de vogels, zelfs als de vogels te verbergen door hen. Nestkasten toe te voegen plezier als je aan het bekijken bent. Zet ventilatie geplaatst en drainage onderaan. Een draaideur zal de 'nieuwe huurder' om zich te ontdoen van het nest van de oude huurder.

Ongedierte

  • Eekhoorns. Scare ze af met een J haak met een schild. Geef ze eten in een ander gebied van de werf om ze weg te houden.
  • Duiven. Houd de grond onder je feeder schoon te maken weg te houden duiven.
  • Cats. Houd uw feeders minstens zes meter boven de grond aan de kat aanvallen te voorkomen.