E2y

Hoe om uw eigen thuiskomst sjerp maken

Een thuiskomst sjerp is een speciaal kledingstuk voor een zeer speciale homecoming evenement. Met zijn unieke doel de drager, is het noodzakelijk dat het is gemaakt om bijzonder zijn. Echter, dit betekent niet dat het altijd moet worden gemaakt door professionals. Met een goede gids, dan kunt u komen met een thuiskomst sjerp die op gelijke voet staat met de professioneel gemaakte degenen.

Hoewel het eenvoudig zal zijn om een professional om je eigen sjerp te maken te vragen, zal dit blijken te duur te zijn. Daarom is het een betere en meer betaalbare optie om het project zelf te doen. Dit is niet om nog te vermelden dat het doen van dit project door uw eigen kunnen wegen openen voor unieke aanpassing van de vleugel. Om u te begeleiden in het maken van uw eigen sjerp, een kijkje nemen op deze eenvoudige stappen:

Hoe om uw eigen thuiskomst sjerp maken. Snij twee panelen voor de sjerp.
Hoe om uw eigen thuiskomst sjerp maken. Snij twee panelen voor de sjerp.
  • Kies een goede stof. De beste soort stof te gebruiken voor een thuiskomst raam is een hoge glans. Dit kan een keuze uit polyester of satijn zijn. Deze stoffen kunnen omgaan met de warmte van een ijzeren voor belettering.
  • Bereid de stof. Voordat u begint met het project, zorg ervoor dat het schoon is. Daarom was het eerst aandachtig door.
  • Snij twee panelen voor de sjerp. Krijg een en een half meter van uw favoriete sjerp stof. Spreid het op elke vlakke ondergrond en verdeel de stof in twee. De exacte meting moet 7 bij 36 centimeter.
  • Naai de panelen. Het doel van het aaneennaaien de twee verschillende sjerp panelen is voor u om te komen met een lang stuk. Markeer anderhalve centimeter naad aan een uiteinde van elk van de panelen. Speld de naden en beginnen om ze te naaien elkaar met behulp van een back-steek. Voordat u dit doet, zorg ervoor dat u de juiste kant oppervlak van beide panelen naaien.
  • Vouw de thuiskomst sjerp. Maak een lengte plooi van de vleugel in twee gelijke delen. Naai een centimeter van de naad in alle randen van de vleugel. Echter, laat ongeveer 6 centimeter open naad.
  • Trek de vleugel de rechterkant. Van de 6 centimeter van open naad, gebruik dan een potlood van een draaiende gereedschap en trek de stof zo dat de rechterkant zal worden blootgesteld. Eenmaal gedaan, steek de open naad met een slip steek.
  • Plaats de letters. Aankoop ijzer-op letters om de vleugel maken het makkelijker voor je. Zorg ervoor dat u de letters positioneren goed genoeg dus gebruik een goede heerser om alle letters lijn. Zekering de letters op de vleugel volgens de richting van de fabrikant.
  • Voeg een lint. U kunt ervoor kiezen om een satijnen lint toe te voegen om af uw thuiskomst sjerp. Pak de helft of een vierde centimeter van satijnen lint en voeg het bij het ene uiteinde van de vleugel. Zorg ervoor dat u een satijnen lint te gebruiken met een kleur die de kleur van de thuiskomst sjerp aanvult.

Afwerking dit soort thuiskomen sjerp project zorgt ervoor dat u klaar voor elke vorm van activiteit die voor u klaar. Als u er zeker van dat deze stappen nauwgezet worden gevolgd, zal uw thuiskomst sjerp project vergelijkbaar zijn met die welke door professionals. Plus, je komt met een goedkope en unieke sjerp voor jezelf.