E2y

Hoe om uit te komen met familie en vrienden

Een van de grootste strijd die homo's, lesbiennes en transgenders individuen worden geconfronteerd komt uit aan hun familie en vrienden. Natuurlijk kan hun vermogen of onvermogen (in sommige gevallen) te komen aan hun familie afhankelijk van een aantal factoren.

Als ze in een sociaal accepteren familie

Als ze in een sociaal accepteren familie, kunnen ze naar buiten komen op het moment dat ze beseffen en aanvaarden dat dit is wie ze zijn. Echter, als hun familie is niet zo accepteren, kan dit ervoor zorgen dat ze die kant van zichzelf te verbergen als ze niet hoeft te doen. Ze zou moeten worden toegestaan om te zijn wie ze zijn.

Coming out aan vrienden, kunnen mensen op de werkvloer en iemand anders in je leven moeilijk, omdat je nooit weet wat reactie u zult ontvangen. Sommige mensen zullen accepteren en anderen zullen voelen gelogen, omdat ze de fout gemaakt van automatisch in de veronderstelling dat je rechtdoor.

Ongeacht hun gevoelens, kan dit maken het erg moeilijk voor een persoon om uit te komen aan mensen dat ze de zorg over, omdat ze misschien bang dat hun vrienden en geliefden plotseling zal hen weg te duwen of niet accepteren.

Echter, met een beetje vooruit denken, kunt u in staat om met succes naar buiten komen en ten minste een deel van de zenuwslopende emoties die zich voordoen wanneer u de beslissing nemen om de mensen die je het liefst dat je homo (of lesbisch of transgender vertellen voorkomen ).

Hoe om uit te komen met familie en vrienden. Bepaal hoe je ze gaan vertellen.
Hoe om uit te komen met familie en vrienden. Bepaal hoe je ze gaan vertellen.
 1. Plan vooruit. Als u niet 100% zeker van wat uw familie of vrienden gaan zeggen, dan moet je altijd voor te bereiden wat je gaat zeggen op voorhand. Als de mensen die je vertellen hou van je, dan is de kans groot dat ze gaan willen dat je gelukkig bent. Laat ze door je woorden dat dit is wat je nodig hebt om gelukkig te zijn.

  Zodra ze dit zien, kunnen zij geneigd zijn om hun reactie te overwegen alvorens iets te zeggen dat ze later spijt van.

 2. Bepaal hoe je ze gaan vertellen. U kunt denken dat je gewoon moet iedereen gaan zitten en hen te vertellen. Dit is echter niet noodzakelijkerwijs het geval. U kunt dingen zo snel of zo langzaam als je nodig hebt om te genieten. Ook hoeft u niet aan iedereen vertellen alles in een keer.

  U kunt ervoor kiezen om de persoon die je kent zal het nieuws dan het beste nemen en ga vanaf daar te vertellen. Je zou kunnen denken dat het vertellen van iedereen die je het liefst in een keer en plaats zal zijn gemakkelijkste. Werken met alles wat gaat het makkelijkst voor u. Het moet uw beslissing, want het is jouw leven.

 3. In persoon of niet? Er zijn vele uitstekende manieren om uit te komen met mensen. Je hoeft niet met iemand in persoon te vertellen als je niet het gevoel dat geschikt is voor u. Het vertellen van iemand face to face kan moeilijk zijn omdat ze er uit flappen wat in je opkomt. Dit kan leiden tot een aantal mooie kwetsende dingen. Als je niet kan omgaan met de idee van een persoon te zeggen dingen die ernstig kan schade toebrengen aan uw vriendschap of relatie, dan moet u overwegen andere methoden van coming out voor hen.

  Een manier waardoor voor een afkoelingsperiode is door middel van het schrijven van een brief. Als u een persoon een brief, ga je tijd om echt te denken wat je wilt zeggen. Dit zal ook geef ze de tijd om na te denken over hun reactie meer dan ze zouden als ze om onmiddellijk te reageren. Als ze geschokt, hebben ze tijd om te laten het nieuws bezinken voordat ze geven u een oproep of poging tot u te spreken. Of u nu kiest om ze persoonlijk te vertellen of niet is jouw keuze, maar het is een optie die je hebt en moet het gebruik van als je wilt maken.

 4. Vergeet niet waarom je dit doet. Veel mensen hebben moeite met het idee van coming out. Sommige nooit eindigen mensen vertellen de waarheid over zijn of haar levensstijl. Het is belangrijk om te onthouden dat je hebt net zo veel recht op een homoseksueel als een heteroseksueel moet hetero zijn.

  U bent mensen te vertellen, want je moet niet te schamen voor wie je bent. Het kan moeilijk zijn en kunt u verliest wat vrienden, maar je moet trots op jezelf zijn voor het doorgaan met het.

 5. Weet dat je niet hoeft aan iedereen vertellen. Coming out is spannend en eng allemaal op hetzelfde moment. Sommige mensen zijn comfortabel genoeg willen ze het van de daken schreeuwen. Sommige mensen verwarren deze trots met arrogantie, maar dat is hun misvatting niet de jouwe. Andere mensen willen alleen een paar mensen te vertellen. Dat is ook goed. Je hoeft niet iemand te vertellen als je niet wilt.

  Coming out is een persoonlijke keuze

  Als ze in een sociaal accepteren familie. Vergeet niet waarom je dit doet.
  Als ze in een sociaal accepteren familie. Vergeet niet waarom je dit doet.

  Coming out is een persoonlijke keuze. Als je voelt dat je het iemand vertellen, zelfs als je niet wilt, moet je niet toegeven aan deze druk. De coming out proces is al moeilijk genoeg zonder toevoeging van de stress van het geloof heb je geen keus. U doet! Niemand hoeft te weten, maar u, uw partner en iemand anders die u kiest te vertellen.

 6. Wees bereid om een stap terug voor een paar dagen of weken. Uw familie, vrienden en collega's kan worden geschokt. Geef ze de tijd om te verwerken wat je hebt gezegd. Hoewel homoseksualiteit gaat over veel meer dan 20 jaar geleden gesproken, is het nog steeds een taboe in sommige kringen. Probeer om hun eerste reacties vooral als ze negatief zijn te negeren. Vaak zullen de mensen er uit flappen het eerste ding dat komt te letten op zonder gedachte aan u of uw gevoelens. Probeer niet te worden beledigd, omdat nadat ze hadden een beetje tijd om deze informatie te verwerken, kunnen ze excuses en proberen hun aanvaarding of tolerantie.
 7. Zoek steun van lokale groepen. Afhankelijk van waar u woont, kunt u toegang krijgen tot lokale steungroepen. Veel hogescholen hebben campus programma's die hun deuren openen voor homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders (GLBT) individuen. Deze programma's kunnen vaak niet-studenten om deel te nemen op een beperkte basis. Als u niet op de universiteit, moet u nog steeds in staat zijn om naar hun vergaderingen en evenementen. U vindt er ook middelen in uw stad of dorp als ze een vrouw Center, Teen Center of een ander type van Resource Center. Het vinden van de juiste groep hangt allemaal af van waar je woont.

  Als u naar buiten komen om uw familie (of van plan bent om)

  Als u naar buiten komen om uw familie (of van plan bent om), dan kunt u om uw familieleden een Ouders, Families en Vrienden van Lesbiennes en homo's (PFLAG) brochure. Veel homo's en lesbiennes een brochure of URL-link naar PFLAG als ze naar buiten komen omvatten, zodat hun familieleden eigenlijk een plek waar ze terecht kunnen voor ondersteuning of als ze vragen hebben. Vele malen, gewoon vermelden PFLAG opent een grote laan van communicatie. Het toont je ouders, broers en zussen, en vrienden je om ze geeft. Op PFLAG, kunnen ze de steun die ze nodig hebben van mensen die in hun schoenen en je kunt het begrip dat u hoopte dat ze zouden geven altijd te krijgen.

Coming out is niet eenvoudig

Coming out is niet eenvoudig. In feite, kan het het moeilijkste wat je ooit zult doen. Vergeet niet om positief te blijven. Houd je kin omhoog. Je moet trots op jezelf zijn voor coming out en trots van het zijn homo, lesbisch of transgender. Het is een deel van wie je bent en niemand heeft het recht om u te vertellen dat je het fout hebt. Echter, als sommige mensen niet bereid zijn om u te accepteren, dan zijn ze echt niet het beste met je hart.

Je moet de keuze maken om zijn rond hun negativiteit of iemand die je dacht dat het je familie of vriend, maakt niet uit wat verliezen. Dit is het moeilijkste onderdeel van het coming out proces, maar op het einde, de beslissing zou moeten zijn wat het beste is voor u, en niemand anders mag een stem hebben in wat je beslist.