E2y

Hoe om te zorgen voor uw schildpad

Een schildpad is een aardse reptiel dat behoort tot de Chelonia orde. Het heeft over het algemeen een benige slider shell die fungeert als hun schild en kan worden ingetrokken in de meeste soorten schildpadden.

De schildpad unieke uitstraling maakt het gunstig en sierlijke te hebben als een huisdier vooral voor mensen met een allergie voor gemeenschappelijke huisdieren en dieren met vacht. Dierenwinkels bieden verschillende dieren huisdieren waaronder schildpadden te koop.

Net als elke andere huisdieren, het houden van een schildpad geeft u dezelfde verantwoordelijkheid als de eigenaar. Hier zijn enkele richtlijnen over hoe om te zorgen voor een schildpad:

  1. U zult een groot verwarmd aquarium die kan bevatten tot 40 liter nodig, verlichting voor het aquarium, rotsen of boomstammen die kunnen passen in het aquarium of de waden zwembad, een pierenbadje, schildpad eten, tafelzout en een borstel voor schrobben.
  2. Maak een kunstmatige leefomgeving van een aquatisch milieu voor uw schildpad lijken. Verkrijg de verwarmde aquarium en vul deze met ongeveer 40 liter water. De verwarmde aquarium kan de schildpad's huis in koelere klimaten zijn. Aan de andere kant kan de waden zwembad dienen als woning van de schildpad tijdens warm weer.
  3. Imiteer de schildpad natuurlijke habitat in een pierenbadje. Versier het met logs en rotsen en zorg ervoor dat een gebied te verlaten, waarin de schildpad volledig kan klimmen uit het water. Gebruik sterke en matige-en kleinbedrijf bossen en vermijd het gebruik van kleine houtsnippers naar de dierenwinkel te vermijden van het eten van hen.
  4. Zorg ervoor dat u een temperatuur te handhaven tussen 75 en 85 graden Celsius. Heaters kunnen worden geplaatst in aquaria om de warmte uw huisdieren nodig heeft behouden. Je kunt ook een verwarmd lampen in plaats van kachels.
  5. Zorg ervoor dat u uw schildpad huisdier te voeden ten minste drie keer per week. Als uw huisdier gebeurt te zijn een baby schildpad, voeden het elke dag. Schildpadden kunnen tolereren rauw voedsel, zoals vlees, groene groenten of fruit en een lange hals wormen. Kant-en-klare voedingsmiddelen zijn ook verkrijgbaar in dierenwinkels. Plaats de voedsel direct in het water, omdat het de enige manier schildpadden eten.
  6. Zorg ervoor dat het huisdier tank regelmatig schoon te maken. Zet de schildpad in een kleinere container tijdens het schoonmaken van het aquarium. Schrob het aquarium met het gebruik van een borstel, met veel aandacht voor de slijmerige gebieden. Zet een kwart kopje keukenzout in om de 5 liter water nodig om de kans op schimmelgroei in de tank te minimaliseren. Verwijder de resterende voedsel als uw huisdier niet meer eet het om de kans op bacteriële groei te minimaliseren.
  7. Bewaken van de gezondheid van uw huisdier schildpad. Controleer op tekenen van schimmelinfectie die wordt gemanifesteerd door witte vlekken op zijn schelp of ledematen. Ondervoeding wordt gemanifesteerd door een gezwollen oog of een soft shell. Scheid de zieke schildpad van de anderen als u meer dan een huisdier schildpad.
  8. Bezoek regelmatig een dierenarts te controleren en zorgen voor de welzijn van uw huisdier.

Het hebben van een huisdier kan een heel leuk zijn

Hoe om te zorgen voor uw schildpad. Maak een kunstmatige leefomgeving van een aquatisch milieu voor uw schildpad lijken.
Hoe om te zorgen voor uw schildpad. Maak een kunstmatige leefomgeving van een aquatisch milieu voor uw schildpad lijken.

Het hebben van een huisdier kan een heel leuk zijn, vooral voor wezens zoals schildpadden. Net als elk ander huisdier, schildpadden vereisen aandacht en zorg. Door het volgen van de bovenstaande richtlijnen, kunt u helpen uw schildpad huisdier gedijen voor jaren.