E2y

Hoe om te zorgen voor een zoutwater vis aquarium

Veel mensen hebben een fascinatie voor het behoud van een zoutwater vis aquarium met name vanwege de rustgevende en aangename esthetische effecten die het biedt. Als u geïnteresseerd bent in het handhaven van een zoutwater vis aquarium, moet je bereid zijn om de dop van een goede hoeveelheid geld en een hoop tijd en moeite in de richting van dit streven te geven. Omdat zoutwatervissen aquaria zelf zijn belangrijke investeringen, loont het om te weten hoe u het beste kunt zorg van hen te nemen.

  • Bepaal of je klaar bent voor de inzet. Zeevis hebben meestal hoger en duurder onderhoud dan zoetwatervissen. Onderzoek verder over het geld, tijd en energie die je nodig hebt om te besteden aan uw zoutwater vissen aquarium.
  • Kies een goede zoutwater vissen aquarium. De vuistregel bij het kiezen van een zoutwater vis aquarium is het kiezen van de grootste tank die uw beschikbare ruimte en een die je je kunt veroorloven kan passen. Je zou kunnen beginnen met een dertig-liter tank. Als uw budget is een beetje krap, kan u kiezen voor glazen aquaria, omdat zij minder duur zijn dan acryl degenen. Als je het kunt veroorloven, hoewel, is het misschien beter voor u om te gaan voor acryl aquaria, omdat ze minder snel breken en ze zijn lichter dan hun glas tegenhangers.
  • Weet waar uw zoutwater aquarium te plaatsen. Plaats de tank in een gebied uit de buurt van zonlicht. Zonlicht zorgt ervoor dat algen om te groeien op aquariums; algen groei zal blijken te zijn lelijk. Zorg ervoor dat de tank geplaatst op gelijke oppervlak, want dat kan uiteindelijk barsten als het niet in evenwicht. Als u een glazen bak, zorg ervoor dat je een soort van rubber matten of piepschuim plaat tussen de tank en de stand te plaatsen. Je moet ook de positie van de tank in de buurt van een stopcontact.
  • Controleer uw brandstoftank op lekken. Dit is een belangrijke stap om te voorkomen later. Vul de tank met water, en nauw observeren op lekkage. Nadat je hebt ingecheckt te zien dat de tank vrij is van lekkages, grondig reinigen. Doe hetzelfde met alle apparatuur die u zal in, evenals het grind. Uw zoutwater vissen zullen sterven als er zelfs maar een spoor van contaminanten links op uw tank.
  • Bij het reinigen van de tank, gebruik dan een oplossing gemaakt van 1 theelepel bleekwater en 5 liter water. Gebruik nooit zeep of een wasmiddel. Na het reinigen met de oplossing, spoel de tank en alle apparatuur.
  • Weet hoe je je aquarium te houden. Het is het beste dat u dagelijks alle apparatuur controleren in de tank te zien of ze goed werken. Veranderen ongeveer 1/3 van het water in de tank elke week (vermijden dat het water volledig, zodat goede bacteriën blijft er overleven). Wanneer het afwrijven van het reservoir, kunt u gebruik maken van een scrubber. Zorg ervoor dat alle apparatuur eerst los te koppelen. U kunt ook gebruik maken van een speciale vacuüm om zich te ontdoen van de vis afvalstoffen die zich vastzetten op het grind op de bodem van de tank.

Hoe om te zorgen voor een zoutwater vis aquarium. Bepaal of je klaar bent voor de inzet.
Hoe om te zorgen voor een zoutwater vis aquarium. Bepaal of je klaar bent voor de inzet.

Het verzorgen van uw zoutwater vissen aquarium is een van de belangrijkste verantwoordelijkheden heb je als een vis eigenaar. Vergeet niet dat de gezondheid en het welzijn van uw vissen zal veel afhangen van hoe goed onderhouden hun habitat.