E2y

Hoe om te zorgen voor een Chinese water draak

Als je altijd al gefascineerd door draken, ben je misschien teleurgesteld, toen ik als een kind, je ontdekt dat ze fictief zijn. Maar hey, misschien zou je uiteindelijk willen de kans om mensen te weerleggen door te zeggen dat je eigenlijk een draak bezit? Hier zijn enkele richtlijnen voor het verzorgen van een Chinese Water Dragon:

 • Weten wat het is. Oke, dus Chinese Water Dragons niet precies past in ons idee van de grote, angstaanjagende en koele monsters. Chinese wateragamen alleen groeien tot 3 voet (2 voet voor vrouwen) met zijn staart die samen ongeveer 70% van zijn totale lengte. In feite zijn ze beter gecategoriseerd als hagedissen meer dan iets anders.
 • Goed Geef je draak De afmetingen van je draak telt:. Het voedsel moet korter zijn dan de lengte van het hoofd, en niet breder dan de halve breedte van de kop. De Chinese water draak dieet bestaat voornamelijk uit insecten (zoals krekels, cicaden en sprinkhanen) en wormen (regenwormen, meelwormen en wax wormen). Het is beter dat je koopt deze insecten en wormen huisdier aanbod winkels, maar je kunt vangen insecten uzelf van uw achtertuin, is de kans groot, deze insecten zijn verontreinigd met bestrijdingsmiddelen die zeer giftig voor water draken.
  Hoe om te zorgen voor een chinese water draak. De voorbereiding van hun leefgebied.
  Hoe om te zorgen voor een chinese water draak. De voorbereiding van hun leefgebied.

  Afgezien van deze insecten / wormen, moet u ook voedt uw water draak stukjes groenten en fruit per dag. Zodra ze ouder worden, moet je ook die kleine pinkie muizen (een grote bron van hun dagelijkse behoefte aan proteïnen).

 • De voorbereiding van hun leefgebied. Chinese water draken hebben veel ruimte om te bewegen inch De lengte van de glazen bak die je voor te bereiden op uw water draak op zijn minst twee keer de totale lengte. Zorg ervoor dat u een scherm zetten over de bovenkant van het aquarium. Je zou een substraat (of strooisel) voor uw water draak bestaande uit potgrond of zand. Een andere optie is om de voorraad van de bodem van de tank met water (zie volgende tip). Daarnaast moet u takken waarop het water draak kon klimmen en baars.
 • Regel de temperatuur. Warmte is belangrijk om de Chinese water draken. Zorg ervoor dat hun tank is tussen 83 en 88 graden Fahrenheit, met een speciaal verwarmde plek die reikt tot 90 graden Fahrenheit. De luchtvochtigheid moet worden bewaard bij 80% en nooit meer dan dat, als een hoge luchtvochtigheid kan leiden tot ademhalingsproblemen. Water draken moet ook UVA-en UVB-verlichting (aan voor een 12-uurs cyclus, en meer tijdens de wintermaanden).
 • Geef ze water. Chinese water draken houden van water, en het is van essentieel belang voor hun gezondheid, dat u ze schoon drinkwater en zwemwater elke dag. Zoals gezegd, kunt u afzien van het beddengoed en in plaats daarvan gebruik maken van water. Het probleem met dit, echter, is dat het water draak kak heel vaak. Dus, zou je moeten schoon en dagelijks vervangen het water uit hun tank. Een geweldige oplossing is om hen te voorzien van beddengoed, en een aparte en adequaat-en kleinbedrijf pan gevuld met water waar ze kunnen zwemmen.
 • Weet je waarom het van kleur verandert. Chinese water draken zijn niet precies kameleons, maar zij konden hun kleur veranderen enigszins, afhankelijk van hun conditie. Gezond water draken zijn helder groen, terwijl koude of ziek draken zijn lichtgroen of zelfs bijna zwart. Neem de tijd om uw water dragon's kleuring te observeren, zodat je zou een idee over de aandoening. Gezond water draken kunnen leven tot 18 jaar.

True, zal de Chinese water draken niet geven u de koelte factor die de zorg voor een echte draak wil (als dat is zelfs mogelijk). Maar als u zorg voor uw water draak, zou u ze kunnen cool zijn, ook!