E2y

Hoe om te zorgen voor een baby papegaai

Het verzorgen van een baby papegaai is net als de zorg voor een jong kind. Er zijn verschillende do's en don'ts die je moet zetten in het achterhoofd. Maar omdat van uw hobby, kan alles worden geleerd. Het kopen van een baby papegaai uit een dierenwinkel moet u ook kopen een drager. Je kunt niet in het bezit van de vogel terwijl u in de auto rijden. Of je kunt niet binnen laat de vogel los, omdat het kan een ongeluk veroorzaken. Er zijn dragers bestemd voor papegaaien en ook dragers voor elke soort vogel. Acryl dragers zijn een van de betere mogelijkheden.

Hoe om te zorgen voor een baby papegaai. Reinig de vogel kooi elke dag.
Hoe om te zorgen voor een baby papegaai. Reinig de vogel kooi elke dag.

Papegaaien met zich meedragen een dierenarts certificaat van gezondheid. Dit betekent dat uw vogel goed is aangeschaft met alle benodigde papieren. U kunt ook de fokker voor een aantal schriftelijke instructies over hoe om uw papegaai en wat voor soort voedsel dat hij nodig heeft voeden vragen. Uw papegaai moeten een band op een van zijn voeten om zeker te zijn dat je iets over de geschiedenis te leren kennen. Een vogelarts in uw gebied moet van tevoren worden geplaatst. Net zoals een baby kinderarts, de baby papegaai heeft ook een vogelarts voor een regelmatige check-ups.

Als u een niet-gespeende babypapegaai voeden

Als u een niet-gespeende babypapegaai voeden, moet uw dierenwinkel je laten zien hoe het moet en wat vogel formule zal worden gebruikt. Het kan moeilijk zijn om goede zorg van een baby papegaai die niet gespeend te nemen. Als u hebt gekocht een gespeend papegaai, vergeet dan niet de fokker wat de vogel werd voorafgaand aan de verkoop eten te vragen. U kunt kopen dat soort feeds, zodat de vogel zal niet het gevoel de verandering van omgeving.

Een pratende Afrikaanse grijze wordt beschouwd als een goede vriend. Daarom moet je zorgen voor je beste vriend te nemen door gebruik te maken sommige van de nuttige tips hieronder:

  1. Houd het water schoon en voedsel vers. Geef niet uw huisdier het overgebleven voedsel van de vorige dag, noch laat het het water dat is achtergelaten in de kom drinken.
  2. Reinig de vogel kooi elke dag. Gooi alle liners en speelgoed die worden vernietigd om de kooi te geven een frisse uitstraling. Als het huisdier vogel is rommelig, wijzigt u de liner twee tot drie keer per week.
  3. Wanneer u de vogel speelgoed terug, zet ze in verschillende plaatsen en meng ze. Papegaaien zullen nieuwsgierig zijn en aangezien ze zeer intelligent, ze moeten worden opgeleid om hun geest actief.
  4. Leer uw huisdier om mee te praten. Papegaaien zijn goed in het nabootsen van geluiden die het hoort. Dit verzekert de eigenaar dat het opleiden van het mogelijk is. Je hoeft alleen maar tien tot vijftien minuten per dag te besteden tijdens de speeltijd.
  5. Leer uw vogel handig communicatiemiddel. Vogels ook begrijpen wat ze zeggen in het bijzonder, papegaaien. Ze doen niet alleen imiteren.
  6. Geef niet uw huisdier voedingssupplementen en vitamines, tenzij voorgesteld door een dierenarts.
  7. Voed uw vogel een gevarieerde voeding.
  8. Heeft een dierenarts knippen van uw huisdier vogel snavel en klauwen.
  9. Breng uw huisdier naar de dierenarts voor regelmatige controles.

Het verzorgen van een papegaai is als het verzorgen van een baby

Het verzorgen van een papegaai is als het verzorgen van een baby. Als u niet een huisdier minnaar, moet je niet een huisdier. Het verzorgen van een huisdier vogel is vergelijkbaar met het verzorgen van een baby mens.