E2y

Hoe om te zorgen voor een 20 - liter grote aquarium

Een 20-liter grote aquarium is meestal een goede keuze voor een beginner

Een 20-liter grote aquarium is meestal een goede keuze voor een beginner. Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd. Het is ook groot genoeg om een eigen aqua-systeem te ontwikkelen in zo'n korte tijd. U hoeft niet om het schoon heel vaak omdat het aquarium zorgt voor zichzelf. Met de 20-liter aquarium, kunt u genieten van prachtige waterleven. Je hebt ook niet nodig om zo veel zorgen te maken over het onderhoud ervan.

Hoe om te zorgen voor een 20 - liter grote aquarium. Besteed aandacht aan je "vis load".
Hoe om te zorgen voor een 20 - liter grote aquarium. Besteed aandacht aan je "vis load".

Hier zijn enkele tips over hoe om te zorgen voor een 20-liter grote aquarium:

  1. Besteed aandacht aan je "vis load". De regel van de duim staat dat je niet meer dan een centimeter van de vis voor elke liter water moeten hebben. Ook, zorg ervoor dat je voedt uw vis dagelijks. Wees voorzichtig om hen niet te overvoeren. Overtollig voedsel bezinkt op de bodem van de tank en rot.
  2. Test uw water regelmatig. U kunt de aankoop standaard testkits in uw lokale winkels. Dit zal de pH van de aquarium's, ammoniak, nitrieten en nitraten te testen. Dit geeft je een idee van wat chemische processen gaat op in je aquarium te geven. Een goede score is als volgt: 0 ammoniak, 0 nitriet en nitraat onder de 40.
  3. Voeg aquatische kunstmest. U kunt in het water levende meststoffen kopen bij lokale winkels. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen te volgen. Gebruik geen meststof die niet is ontworpen voor aquarium gebruik.
  4. Reinig je aquarium. Schrobben glazen panelen van de tank met behulp van een alg pad of schone doek. Verwijder de kunstplanten en alle andere versieringen. U kunt uw aquarium schoon te maken in een badkuip of gootsteen. Gebruik uw schone doek of algen pad om de algen van de planten en decoraties te verwijderen. Verwijder dode bladeren uit levende planten.
  5. Verander regelmatig water. Verwijder ongeveer 2 tot 3 liter water met uw hevelslang. Als u dit niet doet, zal toxines opbouwen en bevorderen algengroei. Dit zal uw aquarium ongezond maken. U kunt een waterverversing van 10 tot 15 procent elke een tot twee weken doen. Houd in gedachten dat je niet moet eerst al het water. Dit zal het aquarium omgeving voor de vis te veranderen.
  6. Controleer uw filter regelmatig. Zorg ervoor dat het correct wordt uitgevoerd. Spoel en vervang uw filter media volgens het schema van de fabrikant aquarium. Om dit te doen, verwijder de impeller, huisvesting en water inlaattraject vanaf uw vulmiddel. Vergeet niet om elk materiaal te spoelen. Verwijder de oude cartridge uit het filter. Het filter vele malen wassen voor het plaatsen van een nieuwe cartridge.

Hier zijn enkele tips over hoe om te zorgen voor een 20-liter grote aquarium

Hier zijn enkele tips over hoe om te zorgen voor een 20-liter grote aquarium te nemen. Met behulp van eenvoudige huis dingen, zoals emmer en schone lappen zal uw werk veel gemakkelijker. Als je niet een alg pad hebt, kunt u er een kopen bij de meeste dierenwinkels. Bij het reinigen van je aquarium, in gedachten houden dat sommige schoonmaakmiddelen elementen zijn zeer giftig voor vissen. Deze omvatten de zeep, waspoeder of waspoeder resten. Deze zullen onmiddellijk doden vis dus zorg ervoor dat uw aquarium is zeep vrij en schoon.