E2y

Hoe om te zorgen voor dwerggeiten

Dwerggeiten zijn fascinerende wezens

Dwerggeiten zijn fascinerende wezens. Ze zijn zoet en maken interessante huisdieren. Dwerggeiten zijn ook heel expressief als het gaat om hun emoties. Dit is waarom je nodig hebt om te weten hoe de zorg van dwerggeiten als u wenst om hen als uw huisdier te maken.

De volgende zijn nuttige stappen die u zullen helpen zorgen voor uw dwerggeiten:

Hoe om te zorgen voor dwerggeiten. Begrijpen hun basisbehoeften.
Hoe om te zorgen voor dwerggeiten. Begrijpen hun basisbehoeften.
  • Begrijpen hun basisbehoeften. Net als elke andere huisdieren, dwerggeiten vereisen de juiste onderdak, voedsel, water, een goede gezondheid onderhoud en verzorging. De opvang voor uw geiten moet groot genoeg zijn om uw huisdieren om het gebied vrij rondlopen. Je moet ook geen gebruik maken van prikkeldraad als dit uw geiten kunnen verwonden. Voldoende voedsel en water moet altijd beschikbaar zijn. Dwerggeiten liever Alfalfa gras tot andere soorten gras. U moet ook uw geiten gecontroleerd-up regelmatig, als goed.
  • Uitvoeren van uw eigen onderzoek. Als dit de eerste keer is om te zorgen voor dwerggeiten, is het het beste dat je alles over hen weten alvorens te kopen. Je moet hun gedrag te begrijpen. Je moet ook achterhalen wat de beste omgeving voor hen te leven. Vindt u vele bronnen online. U kunt ook vragen andere dwerggeit eigenaars voor advies. Raadpleging van een dierenarts voor medische eisen is ook raadzaam.
  • Maak een checklist voor hun behoeften. De checklist moet bestaan uit basisbehoeften de geiten '. Zorg ervoor dat u specifiek over deze checklist zijn. Deze checklist is een manier om ervoor te zorgen dat uw geiten alles wat ze nodig hebben krijgen. Zo moet het eten gedeelte van het soort voedsel je dwerggeiten nodig componeren. Het moet ook de tijd die u hebt om uw huisdieren te voeden zijn. Deze checklist zal dienen als uw herinnering. Het is belangrijk dat u een checklist als je een eerste keer eigenaar. Je wilt niet te vergeten het voeden van uw dwerggeiten.
  • Bereid alles voor het kopen van dwerggeiten. Na het invullen van uw checklist, start de voorbereiding van de dingen die uw geiten nodig. Kopen alle dingen die je nodig hebt voordat u probeert om de geiten te verwerven. Dit zal ervoor zorgen dat je hebt alles wat je nodig hebt zodra de geiten komen.
  • Controleer regelmatig uw lijst. Zo nu en dan, het is belangrijk dat je kijkt naar je checklist. Controleer of je nog steeds de balans op van wat je dwerggeiten nodig.
  • Zorg voor goede medische hulp. Vergeet nooit om een check-up te plannen met een dierenarts voor uw dwerggeiten. Als honden, ze vereisen ook ontworming. Ze moeten ook vaccins ter bescherming tegen bepaalde ziekten. Het interval van de vaccins en ontworming kunnen variëren. Vraag uw dierenarts om u te voorzien van specifieke data, zodat u niet vergeet ze. Vergeet niet dat voorkomen nog altijd beter dan genezen. Altijd het verstrekken van een goede gezondheid onderhoud en medische hulp aan uw dwerggeiten zal helpen voorkomen dat de overname van infecties en ziekten die een bedreiging voor hun gezondheid kunnen opleveren.

Dit zijn de stappen op hoe te verzorgen van dwerggeiten

Dit zijn de stappen op hoe te verzorgen van dwerggeiten. De zorg voor dwerggeiten is net als het verzorgen van andere huisdieren. Je moet wat tijd met hen doorbrengen. U moet ook ervoor zorgen dat al hun basisbehoeften zijn beschikbaar. Inzicht in hun behoeften is de fundamentele sleutel in fysiek en emotioneel gezond houden van hen.