E2y

Hoe om te winkelen met je vriendje te overleven

Slepen je vriendje op een trip moet zoveel mogelijk worden vermeden. De man vrouw dynamische bocht ver uit elkaar als het gaat om winkelen, dus als je de kans om te winkelen met iemand anders, doe dat dan. Als u absoluut moet naar het winkelcentrum hoofd met je vriend blijf dan de volgende regels in het achterhoofd, zodat u niet beschikt over een gevecht op je handen.

  1. Hebben een plan. Als u een typische vrouw die geniet van het winkelen je waarschijnlijk graag om te bladeren en dwalen terwijl u winkelt. Deze meanderende zou perfect voor sociale tijd met je vriendinnen, maar dit lusteloos aanpak zal niet werken met je vriendje. Mannen hebben de neiging om lineair denkers en winkelend publiek, wat betekent dat ze niet winkelen, ze kopen. Bij een typische man winkelen doet hij dat gaat met een plan om binnen te komen, krijgen wat hij wil en dan naar buiten. Begin met een plan van waar je naar toe wilt en wat je wilt bereiken op de reis. Met een plan je vriendje heeft meer kans om stil te houden in plaats van het draaien humeurig.
  2. Leid hem. Winkelen kan leuk zijn voor je terwijl je probeert op vijftien paren van jeans op zoek naar de perfecte pasvorm, maar de man is geen plezier. Neem wat medelijden met hem en bieden een afleiding. Stop bij het gereedschap, apparaat of elektronica winkel, zodat uw man kan zijn aandeel van entertainment te krijgen.
  3. Houd het kort. Niet van plan een hele dag excursie voor de dag dat je man gaat winkelen met je mee. In plaats daarvan geef jezelf een tijdslimiet, bij voorkeur niet meer dan een uur in het winkelcentrum zonder een maaltijd, film of andere pauze. U kunt de omvang van de reis wat langer als je een maaltijd of snack, terwijl in het winkelcentrum.
  4. Vermijd vragen zijn mening in de paskamer. Het maakt niet uit hoeveel u van uw man liefhebben en waarderen zijn mening, je echt niet wilt dat het als het gaat om de paskamer. Vraagt een man om te hangen in de vrouwen afdeling en geven daarna zijn mening is erger dan hem te vragen je tas houden op de wedstrijd. Bedenk dat als hij echt wil om eruit te komen van de winkel hij waarschijnlijk zal je gewoon vertellen wat je wilt horen om zijn ellende te krijgen over met. Plus vroeg hem om te reageren op uw paskamer activiteiten is het instellen van de man voor mislukking. Het maakt niet uit wat hij zegt je waarschijnlijk niet leuk vinden.
  5. Laat hem zijn gang gaan. Geef de man een echte breuk en gewoon niet hem mee te nemen. Als u aan het hoofd naar de winkel, laat hem zijn gang gaan. Hij kan kijken naar de wedstrijd in de elektronica-afdeling of een drankje in de sportbar of restaurant in de hoek van het winkelcentrum. Of indien hij in dingen die hij nodig heeft om te kopen hem lopen zijn boodschappen terwijl je pakken uw eigen te laten. Je zult zowel gelukkiger zijn voor de scheiding.
Hoe om te winkelen met je vriendje te overleven. Vermijd vragen zijn mening in de paskamer.
Hoe om te winkelen met je vriendje te overleven. Vermijd vragen zijn mening in de paskamer.

Het is mogelijk om te overleven winkelen met je vriendje. Tenzij hij een fan van het winkelcentrum, volg dan deze tips, zodat u zowel de excursie overleven zonder gekibbel of haten elkaar.