E2y

Hoe om te weten wanneer te komen op het werk

Coming out kan eng zijn

Coming out kan eng zijn. Zelfs als mensen erop uit zijn om hun familie en vrienden, ze vertragen of af te komen op het werk. Er is een goede reden om te vrezen coming out op uw werkplek. Werkgevers zijn op dit moment niet verboden seksuele geaardheid discriminatie door de federale wet en LBGT medewerkers zijn wettelijk beschermd tegen dergelijke acties in slechts een klein aantal landen.

Het feit dat er niet veel wettelijke bescherming tegen discriminatie voor LGBT werknemers kunnen zwaar wegen in uw beslissing te komen. Er zijn echter verschillende pros het feit dat in het werk.

Voordelen van coming out op het werk

Hoe om te weten wanneer te komen op het werk. Voordelen van coming out op het werk.
Hoe om te weten wanneer te komen op het werk. Voordelen van coming out op het werk.
 • U hoeft niet langer te liegen of uit te sluiten informatie over uw persoonlijke leven en de mensen erin.
 • Met de mogelijkheid om opener te zijn over jezelf kan ontwikkelen nauwere relaties met uw collega.
 • Biedt kansen voor een beter begrip en minder barrières tussen jezelf en collega's.
 • Hiermee kunt u uw "hele zelf" aan het werk.
 • Openstaan kunt u productiever te maken door het elimineren van de stress en energie afvoer van de handhaving van de gevel.

Ondanks de goede kanten van coming out op het werk, zijn er nog een aantal negatieve mogelijkheden die moeten worden overwogen voor het kiezen om door te gaan met coming out om je baas en collega's.

Tegens van coming out op uw werkplek

 • Je kan worden afgevuurd of gegeven minder kansen.
 • Sommige collega's kunnen anders behandelen of te voorkomen dat je helemaal als ze eenmaal achter de waarheid komen.
 • Uw partner kan niet worden verwelkomd of uitgenodigd om bedrijfs-bijeenkomsten uit angst voor het maken van anderen ongemakkelijk.
Coming out kan eng zijn. Tegens van coming out op uw werkplek.
Coming out kan eng zijn. Tegens van coming out op uw werkplek.

Voorbereiden om uit te komen op het werk

Voordat je naar buiten komen op het werk zorgen ervoor dat uw voorbereid zijn op de uitkomst. Dus hier zijn een paar dingen na te denken over als je bedenkt wel of niet uit te komen op het werk:

 1. Beoordeel de situatie. Is uw werkplek een vijandige of homofoob omgeving? Hoe open is het bedrijf voor diversiteit?
 2. Controleer de lokale / staat non-discriminatie wetten. Kijk of de lokale of nationale wetten dekken discriminatie op grond van seksuele geaardheid en / of gender expressie / identiteit.
 3. Wees je bewust van non-discriminatie beleid van uw bedrijf. Zoek uit of uw bedrijf beschikt over een non-discriminatiebeleid dat seksuele geaardheid bevat en vertrouwd te raken met de details.
 4. Identificeer nuttige bronnen. Neem contact op met andere homo of lesbische werknemers in uw bedrijf en zien of uw bedrijf heeft groepen of middelen die specifiek ontworpen om de problemen van LBGT medewerkers aan te pakken.
 5. Ontdek uw bedrijf ranking op de Human Rights Campaign Corporate Equality Index. De HRC evalueert de beste en slechtste bedrijven voor LBGT medewerkers.

Als u de bovenstaande suggesties en nog steeds onzeker voelen over coming-out, kunt u wensen om meer tijd in beslag nemen totdat je voelt dat volledig verzekerd of overwegen het vinden van een meer comfortabele en accepteren werkomgeving.