E2y

Hoe om te weten wanneer een ei uitbroeden

Wanneer het proberen om eieren zoals kippeneieren hetzij uit een couveuse of door middel van natuurlijke proces uitkomen, de beste ding om te doen is grijpen om de zoveel dagen om in te checken op de eieren om ervoor te zorgen dat ze ofwel gaan broeden of ze gaan om te gaan slecht.

Hoe te vertellen als een ei is vruchtbaar?

Een vruchtbare ei zal kleine spin achtige aderen hebben bij schouwing door met een zaklamp of sterke lichtbron.

Wat is schouwen?

Schouwen is een methode om te zien wat er gaande is binnen een ei zonder daadwerkelijk te wachten totdat het eitje. Om kaars een ei, het ei moet worden opgetild van zijn plaats in de incubator. U moet de verste uiteinden van het ei te houden, kan alleen op deze manier reizen licht in het ei en weer uit aan de andere kant. U kunt dit doen door met een ei tussen je wijsvingers en duim heel voorzichtig.

Hoe om te weten wanneer een ei uitbroeden. Hoe te vertellen als een ei is vruchtbaar?
Hoe om te weten wanneer een ei uitbroeden. Hoe te vertellen als een ei is vruchtbaar?

Wanneer u uw licht schijnen door het ei, bent u controleren op tekenen van activiteit, zoals bloed aderen, donkere massa's, en kleine swooshing objecten. Dit kan gebruikt worden met elk soort flitslicht, of enkel met een ei zeer dicht bij een gloeilamp, lamp of andere lichtbron.

Wat zal een slechte ei definiëren?

Bij het zoeken naar een ei dat is vruchtbaar, het eerste wat je moet weten is hoe je een niet-vruchtbare ei te identificeren. Ook bekend als een slechte ei, of een blindganger in sommige trades.

Doorlichten een slechte ei

Wanneer schouwen een slechte ei ziet u niets binnen, soms misschien iets zie je maar het kan niet in beweging, zou een ander goed idee zijn als je het ei voor een lange tijd hebben gehad. Een week of meer en er is geen significante veranderingen binnen het feitelijke ei geweest is een slecht teken.

Hoe maak je een slechte ei te identificeren zonder de schouwen techniek?

Bij het zoeken naar rotte eieren, het is ook flauw vanzelfsprekend zonder lichtbron tactiek te vertellen als een ei is slecht, zou deze methode bekend als de snuifjetest.

De sniff test is wanneer je ruikt je eieren; elke ei dat een rotte eieren geur kan hebben is zeker een slechte ei en moet worden verwijderd uit de vruchtbare eitjes meteen.

Wat zal een slechte ei definiëren? Doorlichten een slechte ei.
Wat zal een slechte ei definiëren? Doorlichten een slechte ei.

Hoe te vertellen als een ei is ongeveer om uit te komen?

Wanneer een ei een bepaald punt waar anderen zijn uitkomen, of wil je gewoon graag weten wanneer u meer alert voor opkomende van baby's zou moeten zijn bereikt, zijn er een paar trucs om het verkrijgen van een hint over hoe ver het kuiken in het ei heeft ontwikkeld .

Via schouwen als een kuiken dicht bij het uitkomen zie je weinig tot geen licht om te gaan door het ei als voorheen in staat. In plaats daarvan, zal het zijn als het proberen om een licht te schijnen door een rots. Het zal niet werken.

De andere manier om te vertellen als een ei is het krijgen van de buurt uitkomen punt is als onlangs het kuiken in het ei bewoog veel rond, en is nu nauwelijks bewegen, dit is te wijten aan het feit dat vlak voordat een kuiken begint uitbroeden van een ei het kuiken zal heel stil te wijten aan het gebrek aan ruimte geworden binnen het ei. Dit gebrek aan ruimte is van vitaal belang in het toelaten van een kuiken om gemakkelijk te duwen zijn weg uit een ei.