E2y

Hoe om te stoppen met jongen verlegen

Verlegenheid en gevoelens van onveiligheid in de richting van het andere geslacht zijn normaal. Het maakt deel uit van het opgroeien. Soms, volwassenen zelfs ervaren dezelfde problemen. Als je een jonge vrouw en u vindt dat u bent verlegen rond jongens, je bent niet alleen. Dit betekent echter niet dat je altijd zo te zijn.

Hoe om te stoppen met jongen verlegen. Weet dat gewoon jongens zijn ook mensen.
Hoe om te stoppen met jongen verlegen. Weet dat gewoon jongens zijn ook mensen.

Er zijn dingen die je kunt doen om te beginnen met het overwinnen van je verlegenheid. Hier zijn benaderingen die u kunt nemen om te stoppen met jongen verlegen.

  • Geloof in jezelf. Je moet je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen. Je moet naar jezelf in de spiegel kijken en jezelf te vertellen elke ochtend dat je een goed mens en je hebt een groot aantal mooie kwaliteiten. Geef jezelf een mentale peptalk, zodat u kunt beginnen te geloven dat jongens en andere meisjes zullen je voor wie je bent. Het maakt niet uit als je pukkels, hebben lage cijfers of nog babyvet. Als u wilt dat andere mensen om te beginnen smaak je, moet je leuk en de eerste accepteer jezelf.
  • Weet dat gewoon jongens zijn ook mensen. Jongens van jouw leeftijd gaan door het zelfde ding je bent, zodat ook zij gevoelens van onveiligheid en onzekerheid hebben. De jongen kan ook verlegen zijn! Het verschil is dat jongens hebben de neiging te verbergen hun verlegenheid en onzekerheid door meer hard of luidruchtige. Als je begint te denken dat je alle echt hetzelfde onder de glanzende buitenkant, zult u merken dat jongens zal veel meer aanspreekbaar.
  • Smile. Als u wilt beginnen met het winnen vrienden en af te geven de sfeer dat je toegankelijk bent, glimlach wanneer je oogcontact met iemand. Het is een signaal aan de wereld dat je vriendelijk bent en open zijn. Als je lacht naar iemand, het laat de jongen weten dat je accepteren van hem.
  • Probeer niet te hard. Wanneer je probeert te krijgen over je verlegenheid rond jongens, ga niet het andere uiterste en flirten schaamteloos. Wees gewoon jezelf en wees niet iets of iemand die je bent het niet. Niet akkoord gaat met dingen in het gesprek alleen maar om hem zoals jij. Express uw eigen mening. Wees origineel. Je hebt ook niet nodig om te kleden in een sexy manier om hun aandacht te krijgen.
  • Ontwikkel andere belangen die uw gevoel van eigenwaarde te stimuleren en je een goed gevoel over jezelf. Als u wilt stoppen met jongen verlegen of te krijgen over je verlegenheid in het algemeen, dan moet je om jezelf te ontwikkelen. Zoek dingen die je interesseren en te verkennen. Als je van muziek houdt, neem zangles of doe mee het koor. Als je houdt van kunst, te beginnen schilderen. Maak niet je leven draait om jongens, want er zijn zo veel andere dingen die je moet richten op. Het is ok om te werken aan je verlegenheid, maar het is moet je doel niet in het leven om een vriendje te krijgen.

Het is aan jou om over je verlegenheid rond jongens

Het is aan jou om over je verlegenheid rond jongens. Relax, neem een diepe adem en bruidegom jezelf, zodat je weet dat je er je best. Glimlach en aanspreekbaar zijn, zodat je niet hoeft te jongen verlegen meer te zijn.