E2y

Hoe om te spelen met uw huisdier slak

Terwijl sommigen de voorkeur geven honden

Terwijl sommigen de voorkeur geven honden, katten of vogels voor hun huisdieren, sommigen de voorkeur geven slakken. En net als alle andere huisdieren moet huisdier slakken ook goed verzorgd. Je moet hen weiden, hen voorzien van geschikte opvang, en speel met ze. Absurd het ook mag lijken, een huisdier slak speelt ook en ontleent plezier van. Echter, er zijn enkel beperkte vormen over hoe kunt spelen met je huisdier slak, dus je moet meer fantasierijk en vindingrijk. Hier is hoe je kunt spelen met je huisdier slak.

Hoe om te spelen met uw huisdier slak. Bouw je slak een speeltuin.
Hoe om te spelen met uw huisdier slak. Bouw je slak een speeltuin.
  • Bouw je slak een speeltuin. Een geschikte speelomgeving voor je huisdier slak heeft geen behoefte aan een ingewikkelde recreatief park. Hier is hoe het te doen. Maak een doos uit een karton of plastic. Knip de plastic of karton in 2 meter bij 2 meter in het vierkant. Zorg ervoor dat hek met ten minste 2 cm in hoogte om ervoor te zorgen dat uw huisdier slak niet kan sluipen van. Zet de bodem in het vak en nat met water. Een vochtige doos is zeer geschikt voor de slijmerige lichaam. Plaats in het veld hieronder uw huisdier slak favoriete eten, zoals appels, sla, komkommer, granen, zaden, etc. Zorg ervoor dat u uw slak geven geen zout eten of geen vlees, zo zout eten is niet goed voor de gezondheid en het kan niet en zal geen vlees eten. Het zou nuttig zijn als je het calcium-rijk voedsel te helpen bij het bouwen aan een sterkere schelp. Zachtjes Plaats uw huisdier slak in de doos, en laat het dwalen is er voor ten minste 10 minuten. Maar als het niet uit toppunt van zijn shell, kunt u bestrooi het met water om het wakker te worden. Houd een oogje op het, zodat u niet verliezen. Wanneer speeltijd voorbij is, voorzichtig oppakken uit de doos en terug te sturen naar de tank of aquarium.
  • Speel met je slak met je handen. Voordat het oppakken van uw slak en het spelen met het, zorg ervoor dat u uw handen goed wassen. Als u gebruik maakt van een chemisch-geïnfundeerd met de hand wassen, spoel dan grondig uw handen met water, omdat de chemische stoffen kunnen uw huisdier slak schaden. Na het wassen van je handen, maak ze met water. Vervolgens spuit je huisdier slak met water. Vervolgens pak het op zachtjes. Slakken zijn zeer gevoelig wezens, die als hard geraakt kan heel afstandelijk voor jou. Laat het kruipen langs je natte handen. U kunt ook zachtjes aaien zijn schelp, terwijl het dwaalt langs uw handen. Na een paar minuten van de speeltijd mee, terug naar de tank. Denk er altijd aan uw handen te wassen nadat je spelen met je slak om zich te ontdoen van haar icky slijm.
  • Weet je slak schema. De meeste slakken zijn nachtdieren, dus waarschijnlijk zullen ze alleen maar wakker tijdens de kleine uurtjes van de nacht. Zorg ervoor dat u met uw huisdier slak spelen tijdens de uren wanneer het is meestal wakker. Anders zal het gewoon blijven in zijn schelp en niet met je spelen. Wees een verantwoordelijke huisdier slak-eigenaar en regelmatig spelen.