E2y

Hoe om te spelen met een kitten

Spelen met je kittens vervult een cruciale rol in de ontwikkeling van hun motorische vaardigheden, sociaal gedrag en persoonlijkheid. Als zodanig moet u aandacht te maken aan hoe je spelen met je kittens. Hier zijn enkele tips over hoe je moet spelen met hen.

  • Lees meer over kitten ontwikkeling patronen. Hoewel het waar is dat er geen kittens exact hetzelfde zijn, is het evenzeer waar dat er bepaalde gedragspatronen die voor alle kittens. In het algemeen zijn kittens zijn meest speelse vanaf de leeftijd van 3 weken tot het bereiken van de leeftijd van 2 jaar. Het begint van een intense neiging om te spelen op de leeftijd van 3 weken tot 6 maanden. Tijdens deze periode, je moet blijven met het niveau van speelsheid van uw kitten of hun motorische vaardigheden, sociaal gedrag en persoonlijkheid ontwikkeling zal worden afgeschrikt. Na deze periode, zou uw kittens 'niveau van speelsheid geleidelijk afnemen totdat zij de leeftijd van twee.
  • Vasthouden en knuffelen uw kitten. Dit is het soort van het spelen dat je moet doen als je wilt dat je kitten een permanente genegenheid aan u. Dit is de tijd in zijn leven, toen hij zich vertrouwd met de persoon die om hem geeft. Als je zijn liefde in dit vroege stadium in zijn leven, zou je voor altijd hebben. Zorg ervoor dat niet te maken je vingers als zijn speeltje, want als je dat doet, kan hij een slechte gewoonte van bijten en krassen op je vingers te ontwikkelen. Een zachte slag van zijn haar met je vingers is genoeg. Hoe dan ook, wat belangrijk is is de touch vezels die u verstrekt aan uw kitten.
  • Laat uw kitten interactie met andere kittens. Interactieve spelen ontwikkelt uw kitten sociaal gedrag. Laat het spelen met andere kittens. Dit zou te slijpen zijn sociale vaardigheden. Maar als je niet wilt dat andere kittens waarmee uw kitten kunnen spelen, zijn de andere kitten. Gebruik voorwerpen zoals ballen bij het spelen met uw kitten. En vergeet niet met hem te praten.
  • Speel met uw kitten naar zijn roofzuchtige wegen transmuteren. Komende uit een familie van roofdieren, kittens hebben een groot deel van dierlijke gedrag opgesloten in zichzelf. Laat uw kitten ontketenen dit gedrag vrij, maar op een gecontroleerde manier. U kan nodig zijn om ruwe spelen met hem, die in de vorm van worstelen en worstelen met hem mee te nemen. Zorg er wel voor om hem te houden van het gaan overboord, dat wil zeggen, wanneer hij al vechten met je mee. Maar als je wilt om volledig te voorkomen dat dit soort risico's, kunt u in plaats daarvan gebruik maken van laser pointers en laat hem de laser gewoon te jagen.
  • Gebruik speelgoed. Kittens ook als het spelen met speelgoed. Koop hem een kleine bal, een speelgoedauto of een Cat Dancer. Het is belangrijk om op te merken op dit punt dat kittens snel vervelen en zat met speelgoed, zodat zo veel mogelijk, roteren en zijn speelgoed afwisselen.

Hoe om te spelen met een kitten. Lees meer over kitten ontwikkeling patronen.
Hoe om te spelen met een kitten. Lees meer over kitten ontwikkeling patronen.

Hoewel kittens zijn leuk om te hebben en te kijken, ze zijn niet alleen speelgoed. Vergelden het plezier en de vreugde die uw kitten u voorziet van bemannen tot uw verantwoordelijkheid van het spelen met hem.