E2y

Hoe om te slagen in het souterrain Filene's draait van de bruiden

Filene's Kelders 'Running van de Brides is een van de meest verwachte omzet voor bruiden te zijn. Op Filene's Basement, krijg je de kans om een trouwjurk die perfect zal u past zonder busting uw budget. Je moet zorgvuldig plannen, maar omdat er honderden en honderden zeer concurrerende andere bruiden die voor de deur te wachten, net als voor de verkoop te beginnen. Hier is hoe je succesvol kunt vinden van een jurk voor je eigen bruiloft.

Hoe om te slagen in het souterrain filene's draait van de bruiden. Check de site.
Hoe om te slagen in het souterrain filene's draait van de bruiden. Check de site.
  • Check de site. Allereerst, zorg ervoor dat u de data voor de verkoop te leren kennen. Hoewel Filene's Basement heeft een van de beste prijzen op het gebied van bruidskleding, ze zijn niet permanent te koop. Als je echt wilt jurken en jassen voor bodemprijzen te krijgen, moet u aan Filene's gaan tijdens de werking van de Brides. Om de exacte datum weet, zorg ervoor dat u de website bezoekt.
  • Reisarrangementen. Als je niet wonen dicht bij Filene's moet u een reservering te maken voor uw reis naar de winkel vroeg op. De werking van de Brides is uitgegroeid tot iets van een nationaal evenement, en er zijn mensen uit verschillende staten die zal gaan naar Basement een Filenes 'alleen maar om de kans om de winkel schuren voor een bruidsjurk te hebben. Steden waar een Filene's Basement winkel is gevestigd doen ervaring dramatische toename in reizen tijdens de verkoop data, dus zorg ervoor dat je vooraf te reserveren.
  • Controleer uw maat. Zorg ervoor dat u weet welke maat je trouwjurk moet zijn. Omdat iedereen zal vechten iedereen voor de perfecte jurk, moet u onmiddellijk weten welke maten je moet halen. Bruidsjurken hebben een verschillende grootte in vergelijking met andere jurken, dus zorg ervoor dat je trouwjurk maat weet, zelfs voordat je bij Filene's. Bezoek een lokale bruids winkel en ontvang uw metingen voordat u naar de Kelder.
  • Vraag een vriend. Sterker nog, zo veel vrienden als je kunt om u te helpen vinden van de perfecte jurk. De meeste mensen die naar Filenes 'komen in groepen of teams, met leden variërend overal van drie tot vijf. Hoe meer vrienden je mee, hoe meer mensen zullen er om u te helpen. Houd er echter rekening mee, dat het brengen van te veel vrienden kan maken het moeilijk voor u om bij te houden van wat jurken om te proberen op volgende.
  • Onder de kleding. Op de dag zelf, moet u een badpak dragen onder. U wilt in staat zijn om jurken te veranderen zo snel mogelijk, zodat je ze kunt proberen op een na de ander. Je moet snel handelen tijdens het runnen van de Brides, en de juiste onderkleding zal je hierbij helpen.

Tot slot

Tot slot, weet dat je moet je eenmalig de winkel deuren te openen. Zodra de deur open gaat, scram in en pak zo veel jurken als je kunt. Bruiden op zoek naar hun perfecte jurk kan zeer concurrerend, en in slechts een paar minuten, alle goede toga zal worden gegaan dus zorg ervoor om te werken zo snel mogelijk.