E2y

Hoe om te leren over de bijenteelt

De bijenteelt is een van de oudste agrarische kunst in de wereld

De bijenteelt is een van de oudste agrarische kunst in de wereld. Eeuwenlang hebben mensen geleerd dat bijen een van de zoetste en meest nuttige stoffen in de natuurlijke wereld te produceren - honing. Honing heeft meerdere doelen. Het is voedsel voor de bijen, is het een zoete substantie die kan worden gebruikt voor het koken en voor gebak, en kan worden gebruikt als een antibacterieel middel dat voorkomt de groei van micro-organismen in wonden. Je kunt zelfs honing in je gezicht of op uw huid om zachtere en gladdere huid te bevorderen. Als u wilt uw eigen honing te maken en een imker zijn, hier is hoe je kunt leren alles over de kunst.

  • Lees over bijen. Allereerst moet je lezen en zo veel onderzoek te doen als mogelijk, op bijen zelf. Immers, de bijen zijn de wezens die je zullen werken met. U moet weten alles over hen, met inbegrip van hun sociale aard, hoe ze zich gedragen als ze worden bedreigd, hoe ze nectar, hoe ze honing te produceren, hoe ze zich voortplanten, en hoe ze beschermen hun bijenkorven te verzamelen. Al deze zal u helpen met succes een bijenkolonie te verhogen.
  • Ken de apparatuur. Behalve bij kennis, moet u ook de gespecialiseerde kennis over de gereedschappen en apparatuur die u nodig hebt om een imker te zijn. Er is veiligheidsuitrusting die je nodig hebt om te kunnen de bijen te benaderen zonder gebeten of gestoken. Zo zijn er beschermende pakken die je kunt dragen. Er zijn ook roken technieken te dwingen de bijen naar hun korf te verlaten, zodat u kunt de honing oogsten of controleer de structuur en de omvang van de feitelijke bijenkorf. Er zijn ook vakjes die al uitzien als honing kammen waar u het huis van de bijen. Met behulp van menselijke maakte bijenkorven is goed omdat het de bijen om zich te concentreren op het maken van honing.
  • Bijenteelt verenigingen. Probeer vervolgens bijenhoudersverenigingen contacteren. U kunt alleen zo veel leren uit boeken. De beste informatie komt van mensen die daadwerkelijk werken met de bijen. De bijenhoudersverenigingen zal meestal houden bijeenkomsten waar u kunt diepgaande en persoonlijke kennis over bijen te leren. Bijenhoudersverenigingen kan zelfs werken als het netwerk waar u bij leveranciers van apparatuur. U kunt zelfs om monsters van verschillende soorten honing producten die werden gemaakt van de nectar of verschillende bloemen proeven.
  • Ken de wet. Als u van plan om de bijenteelt te starten, is het belangrijk voor u om te weten de wetten met betrekking tot de bijenteelt. Omdat de bijenteelt is potentieel gevaarlijk, je moet vergunningen veilig bij het gebruik van de bijenteelt bedrijf. Dit is vooral waar als je de bijenteelt in stedelijke gebieden waar de bijen meestal niet mogen worden verhoogd.
  • Coördineren. Tot slot, probeer om een stage te komen met andere ervaren imkers. Dit geeft je informatie over hoe je nu eigenlijk het werk van de materialen, hoe je nu eigenlijk omgaan met de dieren, en geeft je de kans om bijen en honing productie in beweging te zien. De meeste imkers helpt andere jonge bijenteelt leerlingen zonder kosten, en zal uw hulp graag aanvaarden als het enige wat voor uitwisseling.

Hoe om te leren over de bijenteelt. Bijenteelt verenigingen.
Hoe om te leren over de bijenteelt. Bijenteelt verenigingen.

Met deze in het achterhoofd, moet u in staat om alles over bijen en bijenteelt te leren. In een mum van tijd, moet u in staat om te beginnen met het verhogen van uw eigen bijen en produceren van je eigen honing.