E2y

Hoe om te gaan met volwassen kinderen terug naar huis

Boomerang Kids is de term die wordt gebruikt voor volwassen kinderen die terugkeren naar het nest. Afhankelijk van de situatie thuis, kunnen ouders zien boemerang kinderen als ofwel een zegen of een pijn in de zij. Indien een of beide ouders hebben gezondheidsproblemen, kunnen ze verwelkomen hun kinderen met open armen ontvangen. Tenminste iemand zal er om te helpen. Maar voor ouders die kijken er naar uit om tijd door te brengen alleen na jaren van opvoeding, kan boemerang kinderen zijn meer problemen dan iets anders.
Volwassen kinderen terug naar huis voor een aantal redenen. Financiële instabiliteit is waarschijnlijk de meest voorkomende. Als je een volwassen kind terug naar huis, hier is wat advies voor je.

Hoe om te gaan met volwassen kinderen terug naar huis. Stel een tijdschema en hem helpen creëren van een plan van aanpak.
Hoe om te gaan met volwassen kinderen terug naar huis. Stel een tijdschema en hem helpen creëren van een plan van aanpak.
 • De grenzen aangeven. De vaststelling van grenswaarden is cruciaal voor de handhaving van vrede en orde in het huishouden. Ouders moeten ondersteunend zijn van hun teruggekeerde kinderen, maar tegelijkertijd werken aan hen aan te moedigen weer onafhankelijk zo snel mogelijk.
 • Stel een tijdschema en hem helpen creëren van een plan van aanpak. Tenzij je echt nodig hebt op de aanwezigheid van uw volwassen kind in uw huis, zou het beste voor hem om zo snel als hij in staat is te verlaten. Spreek af hoe lang hij kan blijven. Hem bijstaan in het creëren van een actieplan dat zal helpen hem terug te krijgen op zijn voeten. Het plan moet haalbare doelen en specifieke streefdata.
 • Praat over financiële zaken. Opladen van uw kind huur is niet een zelfzuchtige daad. In feite is het een manier om uw kind de onafhankelijkheid tot stand tijdens een verblijf bij u. Je moet ook bespreken hoeveel hij zou moeten bijdragen voor voedsel, wasserette kosten en nutsvoorzieningen. Als hij uw voertuig te gebruiken, moet hij delen in de brandstof, onderhouds-en verzekeringskosten.
 • Bespreek welke gedragingen aanvaardbaar zijn in uw huis. Uw kind beweegt terug dus in uw huis heeft hij het volgen van je regels. Bespreek kwesties met betrekking tot het volgende:
  • Gasten - die mogen bezoeken en hoe lang ze kunnen
  • Partijen - mag hij evenementen te organiseren in uw huis
  • Alcohol en sigaretten - kan hij alcohol drinken of roken in het huis
  • Huisdieren - huisdieren zijn toegestaan
  • Audio en video - wat voor soort muziek of shows voor u aanvaardbaar zijn en wat volume acceptabel is
  • Houding - bepalen welke gedragingen je niet zal tolereren met inbegrip van taal, dat is onaanvaardbaar
  • Kleinkinderen - als uw kind brengt zijn kinderen met hem, praat over wie in-charge van de kinderopvang worden
 • Wijs taken. Terugkomend huis is niet een gratis ritje. Zorg ervoor dat het duidelijk is voor uw terugkeer kind dat hij zijn gewicht te trekken rond het huis. Wijs specifieke klusjes voor hem te doen. Het beste zou zijn om een lijst van deze klusjes doen en wanneer ze moeten worden gedaan. Plaats deze lijst op de koelkast of prikbord, zodat hij kan worden herinnerd.

Ouders voelen zich vaak in conflict wanneer hun kinderen het huis uit de eerste keer. Ze willen niet los te laten, maar op hetzelfde moment dat ze willen dat hun kinderen om onafhankelijk te worden volwassenen. Als een volwassene kind wil om terug te keren naar huis, voelen de ouders nog eens in tweestrijd. Als je geen andere keuze dan te nemen in uw volwassen kind, zorg ervoor om grenzen te stellen, in te stellen regels, toewijzen klusjes, financiële verplichtingen te bespreken en te komen met een tijdvak waarin hij moet in staat zijn om het nest weer verlaten. De verwachtingen moeten duidelijk, zodat u kunt een positieve, liefdevolle relatie met je boemerang kind hebben.