E2y

Hoe om te gaan met tieners en visitatie schema

Als u en uw echtgenoot echtscheiding, een van de complicaties die moet worden gewerkt aan een visitatie schema voor de kinderen. Het kan gecompliceerd worden als uw kinderen in hun tienerjaren, omdat je zal moeten rekening houden met hun eigen sociale schema.

In tegenstelling tot jonge kinderen

Hoe om te gaan met tieners en visitatie schema. Schrijf op een regelmatig schema.
Hoe om te gaan met tieners en visitatie schema. Schrijf op een regelmatig schema.

In tegenstelling tot jonge kinderen, tieners hebben hun eigen agenda en diverse activiteiten te overwegen. U kunt zelfs tegenkomen dat ze liever thuis te blijven of te zijn met hun vrienden in plaats van tijd te besteden met je mee. Hier is hoe om te gaan met tieners en visitatie schema.

  • Zoek uit hun schema. Neem het schrijven van uw tiener de school schema, evenals alle naschoolse activiteiten. Op deze manier kunt u samen activiteiten plannen op voorhand, zonder zich te bemoeien met elkaars schema.
  • Schrijf op een regelmatig schema. Neem een tijdschema met vermelding van de dag de kinderen te krijgen om met mama of papa. Het hebben van een stabiele en regelmatige schema zal toevoegen broodnodige structuur aan hun leven, vooral in de eerste paar maanden na de scheiding. Het verhuren van uw kinderen weten wat ze kunnen verwachten geeft hen een gevoel van veiligheid en vooruit laat iedereen plan. U kunt zelfs opschrijven van tevoren waar ze zullen voor de feestdagen en de zomer breekt. Plaats een "D" voor papa en "M" voor moeder op uw toegewezen dagen en laat de kalender op een plaats die toegankelijk is voor iedereen.
  • Ontvang tieners input. Praat met uw tieners en vragen wat ze willen. Zouden ze liever om het weekend samen met u, of twee opeenvolgende weekenden op een rij? Laat uw tiener hebben inspraak in wat er gaande is, tot wrok te verminderen. Heb je een open lijn van communicatie met uw tiener, vooral omdat visitatie dag hem rechtstreeks van invloed zijn.
  • Stel een realistisch tijdschema. Als u weet dat de kinderen zullen met u voor bepaalde dagen, moet u ervoor zorgen dat u genoeg tijd voor hen om te kunnen hun school werk te voltooien en genoeg tijd te besteden voor extra curriculaire activiteiten mogelijk te maken. Als uw tiener heeft een vriendje of vriendinnetje, kan het nodig zijn om hen in staat tijd samen, terwijl onder je horloge. Je hoeft niet te gaan naar het pretpark of alle uit te gaan, alleen maar omdat de kinderen zijn met u. Het hebben van een eenvoudig diner samen of een film kan voldoende zijn, zodat iedereen nog energie te besteden aan de eigen individueel belang heeft.
  • Bespreek het belang van de familie de tijd. Of gescheiden of niet, als ouder, moet u om te concurreren voor uw kinderen de tijd. Tieners zijn berucht voor het feit dat verschillende activiteiten, zoals school, sport, repetities, praktijk, feesten en buitenschoolse activiteiten. Je moet om te praten met uw tieners, en het is noodzakelijk om uit te spitten tijd samen als een familie, ook al is er maar een ouder per keer. Herinner hen eraan dat u ook bezig bent met je werk en je persoonlijke interesses en toch maken graag tijd om bij hen zijn. Dit zal ze leren om familie te prioriteren.
  • Wees flexibel. Zoveel als je probeert om een regelmatig schema hebben, dingen altijd zal komen dat je nodig hebt om te wennen aan, zoals zakenreizen, onvoorziene ziekte en spontane vakanties. Iedereen moet open-minded en klaar om dag te onderhandelen in het belang van vrede en harmonie.

Laat geen bezoeking dagen worden beladen met spanning. Plan it out goed, zodat iedereen het eens.