E2y

Hoe om te gaan met onbezonnen volwassen kinderen

Ouders willen alleen het beste voor hun kinderen

Ouders willen alleen het beste voor hun kinderen. Ze brengen hun kinderen naar de beste van hun kunnen. Mama en papa willen dat hun kinderen zorg, vriendelijk, eerlijk, beleefd, respectvol en zorgzaam te zijn. Het is jammer dat soms, het maakt niet uit hoe goed ouders hun kinderen op te voeden, als ze volwassen zijn, zelfs de liefste kinderen verandering. Sommige kinderen opgroeien tot onbezonnen mens niet alleen anderen, maar ook aan hun ouders.
De vraag is: hoe ga je om met je onbezonnen volwassen kinderen?

  • Blijf rustig. Vechten vuur met vuur is niet een goede strategie op dit punt. Uw kinderen zijn nu volwassen en als zodanig kan niet goed reageren op u als u blazen uw top. In plaats daarvan, houd je koel en een beoordeling van de situatie. Als je gevoelens van woede borrelen binnenin je, neem een moment om te kalmeren voordat ze te praten. Zelfs als uw volwassen kinderen al schreeuwen op de top van hun stem, niet volgen. In plaats daarvan zeggen dat je alleen met ze praten als ze verlagen hun stem en blijf kalm.
  • Laat uw volwassen kinderen weet hoe je je voelt. Heb een praatje met hen. Laat ze weten dat je niet hun onbezonnen daden waarderen. Beschrijf hoe deze acties worden u en eventueel andere mensen om je heen beïnvloeden.
  • Vraag of ze een probleem hebben. Soms volwassen kinderen uit te treden wegens persoonlijke problemen die zij doormaken. Ze kunnen worden met financiële problemen, gezondheidsproblemen of hun relaties kunnen zijn op de rotsachtige zijkant. Zoek uit of je ergens last van hen. Zie hoe u kunt uitbreiden helpen om uw volwassen kinderen zonder dat ze te afhankelijk van u.
  • Geef niet binnen Laat uw volwassen kinderen dwingen om iets te doen tegen uw wil. Je hoeft niet uit te leggen waarom je niet wilt om iets te doen. Echter, als je voelt dat je moet, de redenen op een rustige manier.
  • Stel grenzen. Laat ze weten dat ze niet altijd om je voor elk klein ding. Vertel ze wat voor soort ondersteuning u kan bieden en hoe ver je bereid bent om te gaan.
  • Doe iets voor hen alleen omdat je wilt. Er zijn dingen die je kunt doen of geven aan uw meerderjarige kinderen die zij zullen zeker waarderen. Geschenken, monetair of anderszins, helpen ze op te voeden hun kinderen, het doen van speciale klusjes voor hen en nog veel meer. Echter, je moet alleen doen omdat je wilt en niet omdat ze je gedwongen ook. Laat je niet schuldig verteren. Anders zouden ze blijven gebruiken dit als een wapen om te krijgen wat ze willen van je.
  • Houd de liefdevolle band in leven. Uit het oog mag niet uit zijn van de geest. Zelfs als uw volwassen kinderen zijn verhuisd uit, zorg ervoor dat u regelmatig met hen te communiceren. Laat niet de fysieke afstand houden u emotioneel verre van hen. Open communicatie helpt afwenden misverstanden.

Een van de moeilijkste

Hoe om te gaan met onbezonnen volwassen kinderen. Laat uw volwassen kinderen weet hoe je je voelt.
Hoe om te gaan met onbezonnen volwassen kinderen. Laat uw volwassen kinderen weet hoe je je voelt.

Een van de moeilijkste, zo niet de moeilijkste baan in de wereld is ouderschap. Als ouder bent u verantwoordelijk voor uw kinderen lichamelijk en emotionele ontwikkeling. Echter, er zijn andere factoren die uw kinderen de persoonlijkheid kunnen beïnvloeden. Hun omgeving, in het bijzonder de relaties die zij vormen met anderen kunnen grote invloed hebben op hun hele wezen. Als je merkt dat je te maken krijgt met uw onbezonnen volwassen kinderen, vergeet niet dat je niet alleen bent. Er is een manier om uw volwassen kinderen te helpen zonder dat ze een enabler. Laat ze begrijpen hoe je je voelt en tegelijkertijd begrijpen waar ze vandaan komen. Behandel ze met veel geduld en liefde.