E2y

Hoe om te gaan met een bipolaire tiener

Bipolaire stoornis is een aandoening die kan iedereen overkomen

Bipolaire stoornis is een aandoening die kan iedereen overkomen, met inbegrip van tieners. Wanneer een persoon wordt getroffen met een bipolaire stoornis, kan hij ervaren stemmingswisselingen, variërend van extreme blijdschap en opgetogenheid, om manisch depressieve stemmingen. Hierdoor kunnen mensen met een bipolaire stoornis vind het een beetje moeilijker om te integreren met andere mensen. Om uw tiener te helpen, hier zijn enkele stappen die u kunt nemen in het omgaan met een bipolaire stoornis bij kinderen en jongeren.

  • Symptomen. Allereerst moet u uw onderzoek te doen naar de verschillende symptomen, waardoor een bipolaire stoornis zal manifesteren. Dit is erg belangrijk, omdat het navigeren en proberen om een tiener gedrag te begrijpen is al moeilijk op zich. Het laatste wat je wilt is te verwarren typische tiener stemmingswisselingen met een bipolaire stoornis. Er zijn tal van bronnen die u kunt gebruiken om de gebruikelijke symptomen van een bipolaire stoornis vast te stellen. Lees over medische en psychologische artikelen die zijn gevonden op het internet, en een bezoek aan de lokale gezondheids-kliniek in de buurt waar je kunt krijgen pamfletten en andere lectuur over bipolaire stoornis.
  • Let op. Als je eenmaal weet de symptomen, probeer je tiener nauwlettend, maar zonder afbreuk te doen aan lifestyle van uw tiener. Denk aan jezelf als een objectieve derde partij om de situatie, die is gewoon proberen om te observeren. Niet oordelen op dit punt, omdat dit alleen invloed op je waarneming. Als u denkt dat uw tiener aan de criteria en tentoonstellingen de symptomen van een bipolaire stoornis voldoet, is de volgende stap om hem gediagnosticeerd.
  • Diagnose. Diagnose gesteld door gecertificeerde gezondheids-en medische professionals is erg belangrijk omdat de behandeling kan pas beginnen nadat de aandoening is gediagnosticeerd. Tijdens het lezen van op de symptomen en het observeren van uw tiener krijgt u een aantal ideeën over de aandoening, zal alleen een gecertificeerd medisch zorgverlener in staat zijn om nauwkeurig te bepalen van de ernst van de bipolaire aandoening, en bepalen wat voor soort behandeling nodig is. Sommige van de gemeenschappelijke behandeling opties omvatten medicatie en therapie.
  • Steungroepen. Omgaan met een tiener die heeft een bipolaire stoornis niet alleen te betrekken bij uw tiener, maar jij en de rest van de familie ook. Dit komt omdat de tiener zal regelmatig contact met u en de rest van de familie. Elke stemmingswisselingen die de tiener kan hebben kan ernstige gevolgen hebben voor de emotionele welzijn van de familie ook. Om u te helpen het gezin het hoofd te bieden, moet u lid steungroepen voor gezinnen die leven met mensen die een bipolaire stoornis. Dit zal u helpen begrijpen van de aandoening verder en zal helpen het gezin te leven door de beproeving.
  • Liefde. Tot slot, zorg ervoor dat u uitgieten zo veel liefde en begrip mogelijk te maken voor uw tiener die een bipolaire stoornis heeft. Mensen met een bipolaire stoornis vaak in conflicten en kan hard en koud lijken op keer. Dit wil echter niet zeggen dat ze niet van je hou of dat moet je niet houdt ze terug. In feite, is het op dit moment te proberen wanneer je moet laten zien uw tiener hoeveel je zorg en hoe klaar je bent om steun voor hem zorgen.

Hoe om te gaan met een bipolaire tiener. Bipolaire stoornis is een aandoening die kan iedereen overkomen.
Hoe om te gaan met een bipolaire tiener. Bipolaire stoornis is een aandoening die kan iedereen overkomen.

Zo moeilijk als bipolaire stoornis kan zijn, het is iets dat kan worden overwonnen en is iets dat je kunt omgaan met. Deze stappen moet u helpen dat ook te doen.