E2y

Hoe om speelgoed te kiezen voor een valkparkiet

Leuke als ze zijn

Leuke als ze zijn, huisdier valkparkieten zijn heel de personages. Ze zijn intelligent, gezellig, en altijd met behoefte aan stimulatie om gelukkig te zijn. Dit is de reden waarom ze nodig hebben om altijd speelgoed in de kooi. Maar sinds hun interesse gemakkelijk afneemt, is het belangrijk dat u een verscheidenheid aan interessante speeltjes te zetten en te roteren ten minste drie sets van speelgoed van tijd tot tijd. Om u te helpen speelgoed kiezen voor uw huisdier valkparkiet, hier zijn enkele tips.

  • Kies kauwtabletten speelgoed. Valkparkieten graag knabbelen op hun speelgoed, dus kies kauwtabletten speelgoed. Kauwen op speelgoed zorgt ervoor dat de valkparkieten 'snavel scherp en in goede staat. Er zijn tal van kauwtabletten speelgoed verkrijgbaar in vele dierenwinkels en internet winkels. U kunt kauwtabletten voet speelgoed, bijvoorbeeld. Of u kunt ook kiezen voor een voederareaal speelgoed waar u heerlijk kunt eten traktaties voor uw valkparkiet kopen.
  • Koop schommels. Valkparkieten genieten perching op schommels. Swings geef ze hetzelfde gevoel van boomtakken, oefenen hun voeten, en het handhaven van hun nagels. Net als andere valkparkiet speelgoed, schommels zijn ook kleurrijk en gemaakt van kauwtabletten onderdelen. Er zijn tal van swing opties in de markt, die typisch kan kosten rond de 10€ tot 20€.
  • Kies kleurrijke speelgoed. Valkparkieten hou vooral kleurrijke speelgoed. Goede zaak is, valkparkiet speeltjes komen in verschillende kleuren. Bij het kopen van, echter, zorg ervoor dat het speelgoed niet worden behandeld met giftige kleuren chemicaliën. Toys die zijn blootgesteld aan giftige chemische stoffen kan zet je valkparkiet tot grote risico voor de gezondheid.
  • Zorg ervoor dat het speelgoed met lood-en zink-vrij. Lood en zink is bewezen dat ernstige bedreigingen voor de gezondheid te valkparkieten hebben. In het bijzonder heeft zink geassocieerd met aanvallen bij vogels, wat kan leiden tot de dood. Hou dit in gedachten bij het winkelen voor een stuk speelgoed. Om aan de veilige kant, zorg ervoor dat metalen delen zijn van roestvrij staal en houten delen onbehandeld zijn. En omdat valkparkieten hebben een gewoonte van het rippen van hun speelgoed uit elkaar, kunt u het speelgoed kiezen zonder giftige inhoud.
  • Let op de grootte. Cockatiel speelgoed variëren in grootte. Maar sinds de kooi moet ruim blijven, moet u kiezen speelgoed die geen rekening zo veel ruimte. In dit geval, neemt kleine tot middelgrote speelgoed.
  • Overweeg geluid-producerende speelgoed. Speelgoed met toeters en bezweerders zijn een hit onder valkparkieten. Ze houden van het geluid van ze en houd ze gestimuleerd. Houd er echter rekening mee, dat sommige klokken en bezweerders zou te klein zijn voor uw valkparkiet en zou daarom voor als een gevaar voor verstikking. Dus kies speelgoed met een relatief grote klokken en bezweerders.

Om uw valkparkiet vogel altijd gestimuleerd

Hoe om speelgoed te kiezen voor een valkparkiet. Kies kauwtabletten speelgoed.
Hoe om speelgoed te kiezen voor een valkparkiet. Kies kauwtabletten speelgoed.

Om uw valkparkiet vogel altijd gestimuleerd, zorg ervoor dat u regelmatig nieuwe speelgoed en herschikken speelgoed in de kooi. Een verveeld valkparkiet kan uiteindelijk scheuren haar speelgoed, plukken haar veer, en jammeren. Reinig ook het speelgoed zo vaak als nodig. Als er behoefte is, trim of verander de onderdelen of helemaal te kopen een nieuw speeltje. Maak er een gewoonte van om dagelijks te controleren uw valkparkiet te zien of het is genieten van het speelgoed.