E2y

Hoe om lingerie te kopen voor je vriendin

Het kopen van sexy lingerie voor je vriendin kan lastig zijn

Het kopen van sexy lingerie voor je vriendin kan lastig zijn. Vrouwen kunnen een beetje gevoelig als het gaat om deze. Hoewel sommigen denken dat je een soort van seksueel beroofd maniak, kunnen anderen zien dit als een belediging. Je moet echt voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste lingerie. Indien correct gekozen, brengt u het vertrouwen om je meisje. Vergeet niet, dit is voor je vriendin, niet voor jou. Hier zijn een aantal goede tips over hoe u de juiste lingerie te kopen.

Hoe om lingerie te kopen voor je vriendin. Het eerste wat je hoeft te doen is het identificeren van de reden waarom u lingerie kopen voor je meisje.
Hoe om lingerie te kopen voor je vriendin. Het eerste wat je hoeft te doen is het identificeren van de reden waarom u lingerie kopen voor je meisje.
  1. Het eerste wat je hoeft te doen is het identificeren van de reden waarom u lingerie kopen voor je meisje. Vergeet niet, alleen maar omdat u haar sexy ondergoed krijgt betekent niet automatisch dat het alleen voor uw langverwachte intieme momenten. Het kan altijd voor dagelijks gebruik, zoals thongs voor witte broek of lage rijden ondergoed voor low-cut jeans.
  2. Het is uiterst belangrijk om te weten haar juiste formaat. Niet in plaats daarvan haar te vragen,, discreet check haar lades te zijn dat u de juiste maat. Niet wetende haar grootte kan leiden tot pijn haar gevoelens. Wanneer u haar ondergoed te geven dat te klein is, zou ze denken dat ze te dik is. Te groot voor haar zal haar eens hoe vet je denkt dat ze is.
  3. Het zou zeer nuttig zijn dat je vis voor de juiste soort lingerie. Onopvallend erachter te komen wat voor soort lingerie ze wil. U kunt dit doen door te bladeren een lingerie catalogus met haar om te bepalen welke zij wil, maar zorg ervoor dat u een mentale notitie, zodat u niet vergeet!
  4. Denk aan de soort persoon ze is. Als uw vriendin is avontuurlijk, zou het geen kwaad om iets dat een beetje vet en leuk te kiezen. Als ze het ingetogen type, kies de conservatieve, maar sexy soort lingerie.
  5. Neem nooit de kleuren voor lief. Het kiezen van de juiste kleur van ondergoed maakt het verschil. Denk na over haar favoriete kleuren en iets selecteren dat beide past bij uw smaak.
  6. Denk na over lichaamsbouw van je vriendin. Bijvoorbeeld, als ze denkt dat ze heeft kleine borsten, koop lingerie met gevulde bh's op. Als ze denkt dat haar taille te groot is, kunt u altijd kiezen voor korsetten. Uw doel moet zijn wat intieme kleding die u kiest, is het belangrijk dat het haar lichaam complimenten op elke hoek.
  7. Probeer genereus. Als je kunt, wees niet zuinig. Lingerie kan een beetje duur zijn, vooral de goede. Je moet niet vergeten, het is allemaal de moeite waard als je ziet haar gezicht oplichten met verbazing.

Je kan nooit verkeerd gaan wanneer je zorgvuldig toe te passen deze eenvoudige en toch effectieve tips. Dit kan je relatie gaat het volgende niveau waar je bent zowel open in het ontdekken van je seksualiteit. Binnenkort zal je uiteindelijk niet alleen tevreden, maar ook, u met succes tevreden je vrouw op zoveel manieren, het maken van haar zelfverzekerd en sexy. Het is zeker de moeite waard uw inspanning, geld en tijd. Veel succes!