E2y

Hoe om kippen te beschermen tegen roofdieren

Als u wilt zelfvoorzienend in voedselproductie

Als u wilt zelfvoorzienend in voedselproductie, kan u een hoger eigen kippen in je achtertuin. Het is niet echt ingewikkeld te zetten dit home-project. Maar je moet je weten hoe je de vogels te beschermen tegen milieu-elementen, zoals veranderingen in weersomstandigheden en roofdieren. De nummer een probleem van de achtertuin gevogelte raisers is de aanval van roofdieren zoals katten, honden, slangen, stinkdieren, vossen en haviken. Aangezien u niet let op je kippen 24/7, moet je om te komen met oplossingen om hen te beschermen tegen deze roofdieren. Hier volgen enkele tips voor u om te overwegen:

  • . Maak je klaar met de te gebruiken materialen in de bouw beschermende behuizing Deze materialen zijn onder andere: hamers, spijkers, hout, cement blokken, houten palen, kippengaas en kippenhokken. Deze items zijn direct beschikbaar in diverse bouw-aanbod op uw gebied.
  • Allot een ruimte in uw tuin voor de kippen. Laat ze niet rond je veel dwalen voor sanitaire redenen. Als ze mogen gewoon rond te dwalen, zullen ze spreiden hun uitwerpselen overal en het schoonmaken van de omgeving zal een probleem zijn. Een hoek van uw tuin is een ideale plek, zolang de ruimte is genoeg om alle vogels te vangen. Het aantal kippen dat u zal verhogen moet afhangen van de grootte van het gebied dat u kan bieden. Overbevolking zal ten koste gaan van het voortbestaan van de kippen en ze kunnen ziek worden of sterven met weinig ruimte.
  • Geef de kippen hun eigen onderkomen. Om ze te beschermen tegen regen, warmte en andere barre weersomstandigheden onderdelen, moeten de kippen worden gehuisvest in een structuur, die is bedekt met een sterke dak en de muren die hen kunnen beschermen tegen extreme weersomstandigheden en roofdieren . Het asiel moet stevig genoeg zijn met sterke berichten en stevige muren.
  • Graaf vier loopgraven op de grond. Deze loopgraven zullen de posten voor het kippenhok tegemoet te komen. De loopgraven moet twaalf centimeter diep en 12 centimeter breed. Bouw de berichten op de loopgraven. Vervolgens zet in hardware doek in de loopgraven rond de palen en de gaatjes afdekken met aarde. Het doek moet voorkomen dat roofdieren uit het afgraven van de bodem. Een truc die deze roofdieren te doen is om de grond los te maken naar beneden te brengen het kippenhok om toegang te krijgen tot de kippen hebben. Het huis of roost zelf moet minstens anderhalve meter boven de grond zodat katten en honden niet kunnen de vogels bereiken.
  • Surround de basis van de houten palen met cement blokken. Voor een meer stabiele basis, de posten moet worden ondersteund door cement blokken. Vossen zijn sterke en sluwe dieren en weten hoe ze omver te werpen in een stok. Cementblokken zijn zeer nuttig bij het waarborgen van de veiligheid van de kippen.
  • Bouw het hoofdgebouw voor de kippen. Ten eerste, installeert u de kippengaas en hokken rond de palen. Zet ze vast met spijkers en draden. Vervolgens bouwen de vloer van het kippenhok. Bevestig houten platen over de berichten. Zet ze vast met draden en nagels. Installeer houten platen over de platen op de vloer te vormen. Netjes Nail elke houten plaat. Construct de deur nog steeds met behulp van het gaas. Voor de volledige bescherming van de kippen, het installeren van een slot met sleutel.

Het beschermen van kippen tegen roofdieren lijkt een eenvoudige taak

Hoe om kippen te beschermen tegen roofdieren. . maak je klaar met de te gebruiken materialen in de bouw beschermende behuizing.
Hoe om kippen te beschermen tegen roofdieren. . maak je klaar met de te gebruiken materialen in de bouw beschermende behuizing.

Het beschermen van kippen tegen roofdieren lijkt een eenvoudige taak, maar het brengt ook enige planning. Met grote pluimveebedrijven, zijn beeldschermen geïnstalleerd in elke coop om te detecteren of er roofdieren klaar om de omgeving aan te vallen. Het kan heel duur om een monitor te gebruiken, maar als je echt serieus bent met je kip het verhogen van het bedrijfsleven, de prijs is niet van belang.