E2y

Hoe om kinderen te leren om energie te besparen

Uw huis is een mainstream laan voor het behoud van energie of verspillen

Uw huis is een mainstream laan voor het behoud van energie of verspillen. Als u zich zorgen maakt over de torenhoge kosten van het huis rekeningen, moet u mogelijk na te gaan hoe uw huishouden wordt uitgevoerd. Terwijl u dit doet, kunt u mogelijk om te erkennen dat een manier om het kappen van kosten is door het maken van een alliantie met je kinderen. Ze zijn uitstekend spenders, maar ze kunnen ook uitstekend spaarders!

Hoe om kinderen te leren om energie te besparen. Uw huis is een mainstream laan voor het behoud van energie of verspillen.
Hoe om kinderen te leren om energie te besparen. Uw huis is een mainstream laan voor het behoud van energie of verspillen.

Hier zijn enkele tips en stappen die kunnen van grote hulp zijn in het onderwijs van uw kind hoe om energie te besparen.

1. Introduceren het concept van energie op een manier dat ze begrijpen. Ga naar beneden naar het niveau van begrip van uw kind en leg de concepten op een concrete manier of met behulp van de woorden van dat ze konden begrijpen. Gebruik voorwerpen heen de soorten energie onderscheiden. Zo kan de warmte uit de oven komen elektriciteit of brandstof.

2. Betrek uw kind in energiebesparende activiteiten als ik gedenk aan de ontwikkeling van uw kind podium. Je kunt niet verwachten dat je kind het uitschakelen van de schakelaars als ze buiten zijn bereik, maar hij kan worden betrokken bij het uitschakelen van de kraan, dat is meer bereikbaar.

Hoe om kinderen te leren om energie te besparen.
Hoe om kinderen te leren om energie te besparen.

3. Betrek uw kind in energiebesparende activiteiten volgens het patroon van zijn dagelijkse routine. Nogmaals, je kind de leeftijd is een grote factor in de verwezenlijking van dit. U begint met eenvoudige wijzigingen zijn routine, bijvoorbeeld met een glas water als tandenpoetsen. Als zijn verstand laat u verder kunt gaan met meer complexe vaardigheden, zoals weten hoe apparaten werken. Het juiste gebruik van apparatuur is een manier om energie te besparen.

4. Hier zijn enkele aandachtspunten die uw kind kan volgen, als zijn capaciteiten mogelijk te maken:

  • Sluit de koelkast wanneer niet in gebruik, of van plan op voorhand wat te krijgen voordat u deze opent.
  • Schakel apparaten en zet als je klaar bent met het, of voor het uitgaan van de kamer.
  • Leer uw kind het concept van de scheiding van afval, dat is ook een manier van het behoud van energie besteed aan afvalbeheer. Als uw kind niet in staat is om nog te lezen, kunt u kleurcodering om hem te leiden in het herkennen van de juiste vuilnisbak.
  • Voor oudere kinderen, kunt u eraan te herinneren korte douche in plaats van een lang bad nemen.
  • Ze kunnen ook worden aangemoedigd om te rapporteren en waarschuwen u eventuele lekken van kranen of de aanwezigheid van een tochtige venster in uw huis. Deze moeten zo spoedig mogelijk worden vastgesteld om de energie verspilling te voorkomen.

5. Wees een goed voorbeeld. Om nieuwe praktijken en gewoonten te introduceren aan uw kind, klaar om zelf in te stellen als een model in te doen. Kinderen zijn visuele leerlingen. Ze zijn zeer oplettend. Uw kind kan herinneren veel als je hem in actie in plaats van alleen de vermelding van het.

6. Zorg voor positieve bekrachtiging. Je moet je kind goede daad te herkennen. Het is belangrijk bij de opbouw van zijn persoonlijkheid, samen met de praktijken die je niet wilt dat hij te vergeten.

Door het onderwijs van manieren om te besparen, kan je twee vliegen in dezelfde steen. Een daarvan is om uw energierekening van de huishoudens en een ander terug te brengen tot inprenten in je kinderen de waarde van sparen en bruikbaarheid.