E2y

Hoe om goed voor een kingsnake

Reptielen te maken voor zijn interessant huisdieren

Reptielen te maken voor zijn interessant huisdieren, maar ze zijn niet voor uw typische huisdier eigenaar. Gevaarlijke of niet, slangen in het bijzonder vereisen de grootst mogelijke zorg aan de gezondheid en veiligheid van de slang en van anderen eromheen te garanderen. Kingsnakes, die komen in aantrekkelijke patronen, zijn een populaire slang huisdier keuze.

Hoe om goed voor een kingsnake. Huis in een volledig beveiligd kooi of tank.
Hoe om goed voor een kingsnake. Huis in een volledig beveiligd kooi of tank.

Hier zijn een paar tips over goed de zorg voor een Kingsnake.

  • Huis in een volledig beveiligd kooi of tank. Een Kingsnake is als Houdini, kan het ontsnappen van een onbeveiligd kooi. Het zal testen zijn kooi voor kleine openingen dat het kan kruipen uit. Je moet je een kooi met een stevige dubbele vergrendeling aan de bovenkant.
  • Kies een kooi afhankelijk van de grootte van de Kingsnake. Een volwassen Kingsnake worden in een tank die 30 of meer gallons in capaciteit. Een 10 liter tank werkt goed voor jongen, terwijl een 20 liter kan men comfortabel te houden een middelgrote Kingsnake.
  • Bekleed de bodem van de kooi. Papieren handdoek, slager papier of krantenpapier kan goed werken en is eenvoudig te verwijderen voor als vuil. Andere soorten materialen kunnen worden gebruikt als beddengoed je slang is net als indoor-outdoor tapijt, mulch en sommige soorten van houtkrullen. Houd er rekening mee dat de kooi altijd moet schoon zijn.
  • Versier de Kingsnake de tank met huiden. U kunt commerciële rots verbergt, half kokosnoot schelpen, schors gesneden in halve rondjes, bloempotten die zijn vernietigd en kartonnen dozen voor de slang te verbergen inch Add rotsen en takken om verder te versieren de kooi.
  • Houd de temperatuur en vochtigheid in de kooi bij ongeveer 24 tot 30 graden Celsius gedurende de dag. 'S Nachts moet de temperatuur tussen de 21 en 23 graden Celsius. U kunt de temperatuur regelen door het gebruik van onder tank kachels of met behulp van fluorescerende lampen. Voor andere opties, ga naar de dierenwinkel dat reptielen om meer te weten over het verwarmen van de tank verkoopt. Plaats een kleine ondiepe bak met water in de tank om de vochtigheid te reguleren. De container moet ook groot genoeg voor de slang om te gaan in het geval dat het wil een duik nemen.
  • Voed uw Kingsnake met bevroren baby-ratten of kleine muizen die zijn ontdooid. De grootte van het voedsel moet gelijk zijn aan het breedste deel van het lichaam van de slang. Jonge Kingsnakes worden gevoed twee keer per week. Volwassen Kingsnakes krijgen volwassen muizen eenmaal of zelfs twee keer per week. Levende ratten en kleine zijn een no-no omdat ze misschien de slang verwonden.
  • Houd de Kingsnake voorzichtig zodat het groeit gewend aan jou. Behandel het meerdere malen door vast te houden aan het midden van het lichaam, maar zorg ervoor dat het 'hoofd te ondersteunen. Laat het om door je vingers en handen. U moet de Kingsnake het vertrouwen op te bouwen in je. In het geval het besluit om zich rond je arm, gewoon uitpakken de slang vanaf de staart. Raak een Kingsnake nadat het heeft gegeten.

Het verzorgen van een Kingsnake is niet zo moeilijk

Het verzorgen van een Kingsnake is niet zo moeilijk. Het enige wat u hoeft te doen is om het te houden op een veilige en altijd sanitaire kooi met de nodige verwarming armaturen en substraat nodig heeft, geef het verse voedsel en schoon water. Door de zorg voor deze exotische dieren, kunt u zorgen voor de veiligheid en het welzijn.