E2y

Hoe om de mieren te houden van gezelschapsdieren het bewaren van voedsel

Eten kost altijd lijken te zijn spiraalvormige omhoog, en voedsel voor huisdieren kosten zijn geen uitzondering. Zo kan het voelen in het bijzonder frustrerend om open up your pet food opslagcontainer alleen om te ontdekken een kolonie van mieren is een picknick in uw kat of hond chow hebben.

Omdat honden-en kattenvoer bevat een bepaalde concentratie van vetten

Omdat honden-en kattenvoer bevat een bepaalde concentratie van vetten, smeermiddelen en suiker, zijn mieren aangetrokken tot honden-en kattenvoer. Gezien er geen weerstand of obstakels, mieren zien elke petfood opslagcontainer als een mogelijke uitnodiging voor brunch. Er zijn een aantal eenvoudige oplossingen voor het elimineren van mieren problemen als het gaat om voedsel voor huisdieren opslag.

Hoe om de mieren te houden van gezelschapsdieren het bewaren van voedsel. Sla nooit droog voedsel voor huisdieren.
Hoe om de mieren te houden van gezelschapsdieren het bewaren van voedsel. Sla nooit droog voedsel voor huisdieren.
  • In de eerste plaats, niet open containers met natvoer totdat u klaar bent om uw huisdier te dienen, en ofwel ze af bij een maaltijd of de koelkast de restjes in verzegelde containers. Laat geen open containers van voeder voor gezelschapsdieren op tellers, en snel dweilen elke drippings van vlezige, vette sappen zeker honger mieren te trekken.
  • Sla nooit droog voedsel voor huisdieren, zoals chow mengsels in hun originele zak of doos, die mieren makkelijk bij kan. Giet ze in plastic opslagcontainers met een veilige gesloten deksel tegen het vocht, lucht en mieren. Doe plastic containers die zijn opgeslagen op de vloer in een ondiepe schaal waarin je hebt gegoten zout water. Omdat mieren kan niet zwemmen, zullen ze niet in staat zijn om toegang tot uw containers en het zout te krijgen in het water zal ontmoedigen elke muggen van de fokkerij.
  • Het plaatsen van huisdier voerbak in zo'n water gracht werkt ook effectief om mieren te ontmoedigen van het binnenvallen van een huisdier voedsel stukjes achterblijven na de voeding.
  • Kies een bepaalde plank of ruimte in uw pantry voor het opslaan van voer voor huisdieren in verzegelde plastic containers. Wassen over dit gebied zeer zorgvuldig schoon om resten van voedsel of vet die kan aantrekken enkele mieren te verwijderen. Onderzoek voering uw plank met een plank papier is speciaal ontworpen om weg te houden alle insecten. Wees voorzichtig met het gebruik van een commerciële mier sprays of insectenwerende middelen, indien het etiket zegt dat het kan kinderen of huisdieren schadelijk of niet mag worden gebruikt rond voedsel.
  • Dan krijg sommige Chinese krijt of een levering van baby-poeder en trek een lijn van een van beide rond elke container. Mieren zijn afgestoten door Chinese krijt en weigeren om over te steken over een lijn getrokken met baby poeder, zodat uw huisdier voedselvoorraden worden goed bewaakt. U kunt ook gebruik maken van vaseline om deze defensieve lijn te maken, maar dit kan krijgen rommelig als je vergeet dat het er is en uw huisdier voedsel containers in plaats schuift over de lijn en door de gelei dan ze aan te raken en ze op te heffen over de lijn.
  • Plaats een lijn van duidelijke verpakking tape rond de mond van elk huisdier voedsel opslag container om de toegang tot de container te glad voor mieren voet aan de grond te krijgen.

Verfris uw afweer tegen mieren ten minste elke maand en je krijgt ant-vrij voedsel voor huisdieren opslag te genieten.