E2y

Hoe om de kosten van de aanneming van een papegaai te berekenen

Vogels maken voor grote huisdieren als gevolg van de schoonheid en genade, die deze dieren bezitten. Van de vele vogelsoorten die je kunt zorgen als huisdier, een van de meest populaire is de papegaai, die wordt geleverd in een grote verscheidenheid van vormen en maten, en die zijn vooral bekend omwille van bepaalde soorten 'vermogen om de menselijke stem na te bootsen . Hoewel er over het algemeen niet een belasting voor het houden van papegaaien, tenzij u het houden van zeldzame rassen, zijn er bepaalde kosten die u moet zich bewust zijn van.

Hoe om de kosten van de aanneming van een papegaai te berekenen. Spelen sportscholen.
Hoe om de kosten van de aanneming van een papegaai te berekenen. Spelen sportscholen.

Cage. De kooi is een van de belangrijkste tools die u nodig hebt om te zorgen voor papegaaien te nemen. Sommige eigenaren laten liever hun papegaaien vrij rondlopen rond het huis, maar dit is alleen effectief voor papegaaien die goed zijn opgeleid. Tenzij je wilt alle ramen te houden op het huis gesloten en tenzij je bereid bent te knippen uit de zeer mooie veren op de vleugels van een papegaai, moet u de papegaai in een kooi. Enkele andere papegaai eigenaren zullen in plaats daarvan binden de papegaai de voeten naar een bepaalde locatie in het huis om deze te bewegen in een bepaalde omtrek, maar het is best te laten de papegaai zelf rondlopen in een gesloten container. Dit zal je ook toestaan om papegaaien en andere kleine dieren zoals honden, die de vogel kan schaden als het niet gehouden in een kooi te houden.

Spelen sportscholen. Vervolgens moet u wijzen wat geld voor het toneelstuk sportscholen en de T staat dat de papegaaien te gebruiken. Deze zal de papegaaien te bewegen en te klimmen, dat voorziet in de oefening die de papegaaien nodig hebben, zelfs wanneer in de kooi. Deze spelen sportscholen voor papegaaien kan overal van 50 dollar tot vijfhonderd dollar kosten, afhankelijk van de grootte en de kwaliteit. Dit zijn echter, zal belangrijke investeringen, omdat papegaaien die niet beschikken over een oefening zwak en vatbaar voor ziekte.

Voedsel. Pellets zijn een van de fundamentele voedingsmiddelen die papegaaien eten, en kost je slechts een paar dollar. Echter, het houden van een gezonde papegaai vereisen meer dan alleen de ruïne van de molen dierenwinkel pellets. Hoewel deze pellets bevatten elementaire voedingsstoffen, moet u nog steeds een aanvulling op de papegaai pellets met groenten en vruchten die toe te voegen aan de verscheidenheid van het eten van de papegaai en die geeft de papegaaien het goed afgeronde dieet nodig voor gezonde papegaaien met een lange en actieve leven.

Toys. Afgezien van het spel sportscholen

Toys. afgezien van het spel sportscholen. Voedsel.
Toys. afgezien van het spel sportscholen. Voedsel.

Toys. Afgezien van het spel sportscholen, zal papegaaien ook waarderen speelgoed dat ze kunnen kauwen en mee te spelen. Er zijn tal van speelgoed voor papegaaien in de meeste dierenwinkels, maar deze kunt u de kosten op de lange termijn, vooral omdat papegaaien onvermijdelijk zal het speelgoed of klauw deze uit te kauwen stukken na een bepaalde tijd. Wat u kunt doen om te besparen op geld is om uw eigen speelgoed te maken voor de papegaaien.

Afgezien van de gebruikelijke kosten die komen met het verzorgen van papegaaien, moet u ook wat geld voor de dierenarts, omdat papegaaien moeten regelmatige controles om gezond te blijven. Er zijn ook vaccinaties die je nodig hebt om voor uw vogel. Voeg de verwachte dierenarts rekeningen naar de rest van de behoeften van de papegaaien, en je zal de geraamde kosten van het houden van een papegaai hebben.