E2y

Hoe om de baby kuikens uitkomen in de klas

Een traditionele klassikale activiteit om je klas verantwoordelijkheid te leren


Arcering kuikentjes in de klas is een authentieke manier om uw leerlingen over Life Science te onderwijzen. Volg deze stappen voor een leuk en leerzaam project!

Stap 1

Hoe om de baby kuikens uitkomen in de klas. Zorg voor vruchtbare kippeneieren en een incubator.
Hoe om de baby kuikens uitkomen in de klas. Zorg voor vruchtbare kippeneieren en een incubator.

Zorg voor vruchtbare kippeneieren en een incubator. U kunt deze krijgen van een broederij of gevogelte leveringsbedrijf en ze kunnen gemakkelijk online gekocht worden.

Stap 2

Leer uw leerlingen over het ei en embryo-ontwikkeling. Studenten moeten een Life Science dagboek bij te houden tijdens deze studie-eenheid. Breek een ei en laat de leerlingen te trekken en het etiket van de delen van het ei. Teken een embryo en het etiket van de delen van het als goed. Een leuke manier om de groei en ontwikkeling van het embryo te leren is het vinden van foto's (www.enchantedlearning.com heeft geweldige foto's) van elke dag in de 21-daagse cyclus. Zet een foto van elke dag in een plastic ei en het etiket van de eieren 1-21. Laat de cursisten om de beurt ze te openen om, zodat ze kunnen kijken naar wat er gebeurt in shell van het ei.

Stap 3

Leer de leerlingen over de rol van de kip en hoe de incubator zal de rol na te bootsen. Studenten moeten de incubator schetsen en beschrijven de functies in hun tijdschriften.

Stap 4

Lees boeken die foto's van de ontwikkeling laten zien en beschrijven het broedproces. Twee grote middelen zijn onder Venster in een eicel door Geraldine Lux en Binnen een ei door Sylvia A. Johnson.

Stap 5

Een traditionele klassikale activiteit om je klas verantwoordelijkheid te leren. Leer uw leerlingen over het ei en embryo-ontwikkeling.
Een traditionele klassikale activiteit om je klas verantwoordelijkheid te leren. Leer uw leerlingen over het ei en embryo-ontwikkeling.

Een systeem voor het draaien van de eieren. De eieren moeten worden gedraaid 3 keer per dag een ontwikkelend embryo steken van de zijkant van de ketel te voorkomen. Als je een X aan de ene kant van elk ei het eenvoudig zal zijn om bij te houden van het ei draaien. Een student kan de eieren draaien in de ochtend (X zal niet zichtbaar zijn), kan een andere student zet ze in het midden van de dag (X is nu zichtbaar) en een andere student kan ze om te zetten aan het eind van de dag (opnieuw de X niet zichtbaar). Maak een bijhouden vel waar leerlingen noteren de tijd die ze hebben ingeschakeld het ei en de temperatuur van de incubator bij elke beurt. De eieren moeten worden ingeschakeld in het weekend zo goed, dus dienovereenkomstig plannen.

Stap 6

Wacht. De incubatietijd duurt 21 dagen. Vernietiging van een deel van elke dag naar een verwante activiteit te doen aan de studenten interesse in het project te houden. Zodra ze uitkomen, zullen de studenten worden opgewekt om de "verjaardagen" van de baby kuikens in hun tijdschrift op te nemen.


Je hebt bereikt het hoogtepunt van het project en die je nodig hebt om een huis te vinden voor de kuikens. Ze zijn geen huisdieren en mogen niet naar huis worden gestuurd met de studenten.