E2y

Hoe maak je slang vallen maken

Conflicten tussen slangen en mensen worden steeds vaker

Conflicten tussen slangen en mensen komen steeds vaker voor, vooral bij mensen blijven inbreuk maken op de slangen 'natuurlijke habitat. Slangen zouden vaak verhuizen naar huis van een persoon als het biedt een goede plek om te jagen en te leven. Hoewel er tal van slang vallen in de handel verkrijgbaar, is het ook mogelijk om een van je eigen op te bouwen.

Hieronder vindt u enkele tips over hoe je een trechter slang val maken.

Hoe maak je slang vallen maken. Verkrijg de leveringen.
Hoe maak je slang vallen maken. Verkrijg de leveringen.
  1. Verkrijg de leveringen. U zult de volgende benodigdheden om de val te maken: hardware doek en kooi ringen. U kunt hardware doek te krijgen vanaf elke bouwmarkt. Een kwart-inch mazen van standaard kwaliteit zal het prima doen. U zult drie stukken van de hardware doek nodig. Een stuk mag 4x4 voeten te meten, terwijl de andere twee 1x4 voeten zou moeten meten.
  2. De vacht van de hardware doek. Om de val duurzamer te maken, kunt u de vacht van de hardware doek met twee-componenten epoxy. De coating zal ook gevangen slangen te beschermen tegen kwaad tegen scherpe randen van de hardware doek's.
  3. Vormen een cilinder. Begin waardoor de val door het vormen van een cilinder met gebruik van 4x4 voet hardware doek. Sluit de randen en de kooi ringen. Neem een 1x4 voet stuk en betrekking hebben op een uiteinde van de cilinder met het. Gebruik voldoende kooi ringen om het deksel op de cilinder bevestigen en afdichten geen openingen die groot genoeg is voor een slang te ontsnappen kan zijn.
  4. Maak een trechter. Neem het laatste hardware doek en vorm het in een trechter. De grote opening van de trechter moet iets breder zijn dan de opening van de cylinder. Plaats deze trechter in de cilinder zo goed mogelijk, plaatsen eerst het smalle uiteinde.
  5. Stel de val. Plaats de val in de buurt van een plaats of langs de muur waar slangen hoogstwaarschijnlijk crawl. Hoewel het niet nodig is, kunt u levend aas te plaatsen in de val om bepaalde slangen vangen. Zorg ervoor dat de val elke dag om te zien of u geen slangen hebben gevangen controleren. Vergeet niet dat het ook voor andere dieren, zoals kikkers, schildpadden eekhoorns of naar binnen worden opgesloten.
  6. Identificeer de slang. Zodra een slang heeft vastgelegd, is het belangrijk om direct identificeren als het giftig of niet-giftig. Identificatie van een slang soorten afhankelijk van de lengte, lichaamsvorm, kleur en patroon om een paar kenmerken. Zo worden bepaalde adders zoals sommige soorten ratelslang geringd. Dit betekent dat er gebieden van verschillende kleuren die de neiging hebben om te draaien rond het lichaam en zijn verdeeld over de lengte van de slang. Om de slang uit de val te verwijderen, bedek de val opening met een tas. Als de slang is giftig, gebruik dan een emmer of een harde container. Draai de val ondersteboven om de trechter en de slang vallen in de emmer of zak te laten. Na het verwijderen van de slang uit de val, onmiddellijk bind de zak of verzegelen van de emmer.

Je moet heel voorzichtig zijn bij het weggooien van slangen

Je moet heel voorzichtig zijn bij het afvoeren van slangen. Informeer bij uw regio autoriteiten om te zien of er een wet over hoe zich te ontdoen van de gevangen slangen. Sommige gebieden staan niet toe dat de verplaatsing van de gevangen slang, dus contact op met uw plaatselijke autoriteiten voor het eerst. Zoals altijd, de veiligheid is uw nummer een prioriteit. In het geval doe je het veroveren van een slang, is het het beste om een deskundige te bellen om te helpen ontdoen het.