E2y

Hoe maak je schildpad voedsel te maken

Schildpadden kunnen worden gezien in vijvers en zeeën

Schildpadden kunnen worden gezien in vijvers en zeeën. Het houden van een huisdier schildpad kan duur zijn. Je zal moeten besteden voor het aquarium, de accessoires en natuurlijk, het voedsel dat je gaat om uw schildpad te voeden. Het grootste deel van uw geld zal worden besteed aan het voedsel. Je moet altijd zorgen dat uw schildpad niet opraken van voedsel. Als je op een krap budget, kunt u altijd uw eigen schildpad voedsel met behulp van voedsel dat je misschien al in huis. Op deze manier kunt u wat geld besparen en breng het op andere punten voor uw schildpad.

Hoe maak je schildpad voedsel te maken. Voedsel te vermijden.
Hoe maak je schildpad voedsel te maken. Voedsel te vermijden.

Hier zijn enkele tips over hoe je je eigen schildpad voedsel kan maken:

  1. Schildpad soorten. Ten eerste, moet je weten wat voor soort schildpad je bent het verzorgen van. Verschillende soorten schildpadden kunnen ook verschillende voorkeuren als het gaat om voedsel. Er zijn aardse schildpadden en waterschildpadden. Onder de aardse schildpadden, de twee meest voorkomende soorten die kunnen worden huisdieren zijn de sierlijke doos schildpadden en de modder schildpadden. Voor de waterschildpadden, zijn er de schuifregelaars en de geschilderde schildpadden. Er zijn ook korte hals schildpadden en lange hals schildpadden.
  2. Fosfor en calcium. De twee basiselementen voeding een schildpad zijn fosfor en calcium. Hiervoor kan je voedt uw schildpad gekookt en gemalen eierschalen, zodat ze kunnen calcium te krijgen. Ze eten ook vuil dat is vol mineralen. Dit zijn de gemeenschappelijke keuzes voor schildpadden die in het wild leven.
  3. Voedsel te voeden. Er zijn verschillende soorten voedsel die je kunt geven aan uw huisdier schildpad, zodat het een goed dieet kan hebben. Voor greens, kunt u ze voeren sla, waterkers, vijgenbladeren, druivenbladeren, en wortel tops. Voor groenten, de opties die je hebt zijn erwten, okra, wortelen, zoete aardappelen en maïs. U kunt ook vruchten, zoals druiven, bosbessen, mango, appel, aardbei, banaan en kiwi voegen. Voor vlees, kunt u de schildpad regenwormen, garnalen, slakken, gekookte eieren, gekookte kip en slakken voeden.
  4. Voedsel te vermijden. Je moet ook bepaalde voedingsmiddelen die uw schildpad kunnen schaden voorkomen. Sommige van deze zijn zuivelproducten, zoals yoghurt en kaas. Je moet ook voorkomen dat het voeden hen ingeblikt voedsel dat veel conserveringsmiddelen zijn. Schildpadden ook niet tolereren suiker dus zorg ervoor dat ze niet te bonbons en snoepjes te geven.
  5. Variant. Als u van plan bent te eten te geven van uw huis, moet je ze variatie te geven. Je hebt ze verschillende soorten voedsel te geven, zodat de voedingsstoffen die ze krijgen zullen variëren. U kunt ook afwisselen het eten van de schildpad tussen schildpad voedsel van de winkels en je eigen zelfgemaakte gerechten. Koop schildpad voedsel van de verkoop, zodat u geld kunt besparen.

Dit zijn enkele van de tips die u kunt gebruiken om uw eigen schildpad eten thuis te maken. Als u niet zeker weet wat uw schildpad te geven, kunt u online onderzoeken en te zien wat voor soort voedsel dat je kunt voorbereiden op uw huisdier. U kunt ook onderzoek over hoe de zorg voor uw huisdier schildpad, zodat uw schildpad kan een lang leven.