E2y

Hoe maak je huisdier meubels maken

Uw huisdieren zijn als leden van de familie. Dus waarom ze niet meubilair te sparren hun leven te geven? U kunt gemakkelijk huisdier meubels die uw huisdier zal houden. Hier zijn enkele suggesties over de bouw van meubels voor je harige vrienden.

Stap 1

Maak een kat klimcentrum. Je kunt gebruik maken van zowat elk materiaal je huisdier meubels te bouwen voor uw kat. Karton, hout of zelfs PVC zal het lukken. Voor uw kat, overwegen om een klimcentrum. Construct enkele eenvoudige dozen met openingen erin en stapel ze in een ongelijke manier. Bekleed de dozen met tapijt als uw poesje houdt om te krabben. Bevestig een opknoping speelgoed uit de top box om uw kat te verleiden om te spelen. En maak een extra comfortabele plek voor uw kat om weg snooze de dag met een zachte deken. Beveilig de gehele inrichting van een solide basis en de invoering van uw kat naar zijn nieuwe paradijs.

Stap 2

Hoe maak je huisdier meubels maken. Maak een kat klimcentrum.
Hoe maak je huisdier meubels maken. Maak een kat klimcentrum.

Maak een hamster wiel. Uw gerbil of hamster houdt van rennen, en je kunt huisdier meubels die uw huisdier uren van vermaak zal brengen maken. Om een loopwiel te maken, maakt u eerst een basis van PVC-buizen of hout. De basis moet de breedte van het wiel, en hebben een stevige arm omhoog ene kant die het wiel zal ondersteunen. U kunt het wiel zelf uit de bodem van een sterke bak, of een platte bodem cilinder met een open zijde te maken. Gebruik een moer en bout om het wiel vast aan de arm, zodat het wiel vrij kan draaien op zijn axel. Dat is alles wat er is om het maken van deze eenvoudige stukje huisdier meubilair.

Stap 3

Maak een PVC vogel feeder. Uw gevederde vrienden zullen genieten van een zelfgemaakte meubelstuk, zeker als je vullen met eten! Maak een eenvoudige vogelvoeder met behulp van een breed stuk van PVC-pijp (minstens 4 cm breed). Boor twee inch gat in de buis een paar centimeter van de bodem van de pijp als de opening voor het verkrijgen van voedsel, waardoor er voldoende ruimte om een overloop baars bevestigen. Dit kan worden gedaan door het inbrengen van een kleinere PVC pijp door een opening onder het voeden gat. Lijm een deksel aan de onderkant van de belangrijkste basis, maar leg de deksel op de top van de feeder, zodat u kunt het verwijderen te vullen de feeder. Bevestig een stuk draad of touw om de bovenkant van uw nieuwe feeder, en hang je trots stukje huisdier meubels buiten om de wereld te zien!

Stap 4

Maak een hond huis. Een van de meest populaire stukken van huisdier meubilair dat mensen besluiten om te maken op hun eigen is een hond huis. U kunt een paleis voor uw viervoeter met behulp van een paar stukken van triplex te creëren. Knip 5 identieke vierkantjes op de bodem en zijkanten van uw hond huis te creëren. Snijd twee grote rechthoeken aan het dak maken. Snijd een deur in een van de zijkanten, en voeg alle stukken met spijkers en lijm. Outfit van dit nieuwe stukje huisdier meubels met een deken, en uw hond zal zingen uw lof.


Maak een hamster wiel. Maak een PVC vogel feeder.
Maak een hamster wiel. Maak een PVC vogel feeder.

Aan een aantal meubels voor uw huisdier hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Met een paar basis benodigdheden en wat creatief denken, kunt u huisdier meubels die uw gasten en uw huisdieren indruk zal maken.